Kloi Kardašijan ukrala majci skupoceni automobil i vratila ga poluspaljenog

28.03.2021

10:18 >> 10:07

0

Autor: D. Božović

Voditeljki je ovaj izlazak poslužio kao nauk da shvati da nikada ne sme lagati mamu, a još manje iskradati se iz kuće bez njenog znanja

Kloi Kardašijan ukrala majci skupoceni automobil i vratila ga poluspaljenog
Kloi Kardašijan Printscreen Jimmy Kimmel live

Atraktivna Kloi Kardašijan je sa javnošću podelila zanimljive detalje iz njenih tinejdžerskih dana, a ono što je sve zaprepastilo jeste incident koji se dogodio kada je voditeljka ukrala skupoceni automobil svoje majke i vratila ga potpuno uništenog.

Naime, Kloi je gostovala u emisiji glumice Dru Barimor i tom prilikom otkrila da se kao mlada iskrala iz stana i otišla u izlazak luksuznim automobilom koji je bio u vlasništvu njene majke Kris Džener. Stvari su izmakle kontroli, te se zabava Kardašijanke nije završila tako što je kući vratila poluspaljenu limuzinu.

Kloi Kardašijan Profimedia

– Bilo je oko 9, 10 sati uveče, mama je već spavala, namestila sam jastuke u svome krevetu tako da, u slučaju da neko dođe u moju sobu, izgleda kao da i ja spavam, uzela sam mamin auto i otišla. U jednom trenutku došao je radnik hotela i rekao da gori automobil koji je bio parkiran tik do mog. Vatra je već bila zahvatila i auto moje majke! Bila sam jako uplašena… Kad sam stigla na parking, pola vozila je već izgorelo! Nisam imala izbora, morala sam da se vratim kući – sela sam u doslovce pola automobila, guma oko prozora se topila, ali auto je, srećom, bio u voznom stanju. Njegova tamnoplava boja potpuno se promenila zbog vrućine, ma sve je izgledalo stvarno loše! Ali naučila sam svoju lekciju – nema više iskradanja i laganja! Svaki put kad bih muljala, uhvatili su me – ispričala je Kloi.

Prema rečima Kardašijanke, suprug jedne žene je saznao da ga je ona varala, te joj je iz revolta zapalio auto koji je zahvatio i Kloinu limuzinu.

Ukoliko se pitate, zašto je njen automobil stajao „običnom” parkiralištu, evo odgovora. Kloi je tada imala 16 godina, nije zarađivala, te tako nije imala novca za plaćanje čuvanja vozila.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi