Mirka Vasiljević se oglasila iz Ljubljane: Imali smo jedno veče da sredimo papire, spakujemo se i odemo kod Vujadina!

28.03.2021

22:05

0

Autor: M. Gudžulić

Glumica je, inače, neko vreme s mališanima provela u Beogradu, gde je svakako uspela da napuni baterije pred put

Mirka Vasiljević se oglasila iz Ljubljane: Imali smo jedno veče da sredimo papire, spakujemo se i odemo kod Vujadina!
M. M./ATAImages

Mirka Vasiljević oglasila se iz Ljubljane, gde je sada otišla živi sa porodicom zbog poslovnih obaveza nevenčanog supruga Vujadina Savića. Kako objašnjava, za konačno preseljenje imala je jedno veče, koje će, po svemu sudeći, pamtiti po adrenalinu koji je vladao.

– Evo nas u Ljubljani, malo neočekivano, u fudbalskim porodicama dođe do toga da se selimo, ali se nama desilo preko noći. Imali smo jedno veče da sredimo papire, da se spakujemo, adrenalina je bilo mnogo. Ja sam neplanski sa decom bila u Beogradu neko vreme dok Vujadin nije našao stan i upoznao grad, ja sam malo sa svojima napunila baterije. Sad kada je sve sredio, pridružili smo se njemu, novi grad, nova zemlja… Ono što je dobro jeste što smo na par sati kolima, pa mogu lakše da dođem i zbog posla i zbog svega – ispričala je Mirka.

Zatim, glumica se osvrnula na to kako je živeti u novom gradu u jeku pandemije.

– Što se tiče mera, od devet uveče je policijski čas, ima zona, ima tu pravila. Mi smo u narandžastoj zoni, nema kafića i restorana, ali možemo da šetamo. Bićemo do kraja meseca dok se ne završi sezona, tako da će biti kratko, ali slatko – zaključila je u „Premijeri – Vikend specijalu”.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti