Deki Pantelić radio je u pekari, bio je i vozač, pa di-džej: Ne stidim se nijednog posla!

29.03.2021

08:19 >> 07:55

0

Danas, jedno je od najpoznatijih televizijskih lica

Deki Pantelić radio je u pekari, bio je i vozač, pa di-džej: Ne stidim se nijednog posla!
Copyright Dejan Pantelić ATAImages/Antonio Ahel

Voditelj Dejan Pantelić u mladosti je radio razne poslove. Bio je vozač u jednoj agenciji za iznajmljivanje automobila, radio je i u pekari, te kao di-džej u beogradskim klubovima, a kako je jednom prilikom istakao – nijednog se posla ne stidi.

– Kada želite što pre da dođete do novca i obezbedite sebi subotom i nedeljom izlazak u grad, normalno je da radite poslove koji vam sada možda ne bi prijali – rekao je on za „Hello” jednom prilikom, pa nastavio: Nije mi problem da bilo šta radim, ne stidim se nijednog posla, a moja supruga zna da mi kaže da naša porodica nikada neće biti gladna. Trudim se da deci omogućim normalno odrastanje, pokušavam da oni sami shvate šta bi voleli da rade u životu.

Tek kasnije, počeo je da radi na televiziji, međutim karijeru je pauzirao 2012. godine, zbog bolesti o kojoj je i javno govorio.

– Imao sam pomoć psihijatara, jer nisam mogao da prevaziđem tu informaciju da moram da se borim za svoj život, pri tome imam malu decu. U tom trenutku sam mislio kako nisam naučio svog Vukašina da igra fudbal kako treba, Lana je tek krenula u prvi razred. Čak 1. septembra nisam otišao u dvorište škole da je ispratim. To je jako teško. Ne sećam se tog trenutka kada su mi rekli da imam kancer. Tada treba da čovek bude sebičan i da misli samo na sebe – objasnio je svojevremeno Deki.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike