Ninin otac brani Lečića: On je šarmer, ne znam kakav plan ima ta devojka!

30.03.2021

07:59

0

Kada je završeno poligrafsko ispitivanje, glumac je pozvao bivšeg tasta

Ninin otac brani Lečića: On je šarmer, ne znam kakav plan ima ta devojka!
Copyright

Bivši tast Branislava Lečića i otac Nine Radulović, Branislav Radulović, stao je u odbranu glumca povodom optužbi glumice Danijele Štajnfeld za silovanje.

Radulović je, takođe, ispričao i u kakvim je odnosima Lečić s njima nakon što se razveo od Nine.

– Moja supruga je ispričala sve i ja bih mogao da ponovim i potvrdim njene reči. S bivšim zetom sam se izuzetno slagao. I sada smo u odličnim odnosima. Svakakvih priča može da bude o njemu, ali mi kao Ninini roditelji imamo samo reči hvale. Bio je besprekoran u porodičnim odnosima – rekao je Branislav na početku razgovora.
Kada je glumac bio na saslušanju u policiji, gde je bio ispitivan i na poligrafu, odmah je kontaktirao oca svoje bivše supruge.

Ptintscreen/YouTube N1

– Tada mi je rekao da je jako umoran. Vi kao novine ste vrlo korektno izveštavali, i to o čemu ste pisali znam i ja. Mi smo bili na Kosmaju kad je to odjeknulo. Baš smo se šokirali jer to ne liči na Leku. On je lep čovek, šarmer i bio je poželjan tih momačkih dana. Ne znam koja je namera te devojke bila i kakav joj je plan u vezi sa ovim slučajem. Bez obzira na to što je njegov lik u filmovima prek, kod kuće smo imali divnih trenutaka. I dan-danas je tako – kaže gospodin Radulović za Kurir.

On se osvrnuo i na brak svoje ćerke s glumcem.
pročitajte još

– Šta je privatno bilo među njima, ne znam, niti znam koji su razlozi za razvod moje ćerke i Leke. Nisam u to ni ulazio, niti sam se mešao. Znam da ako se mešate, možete da izazovete prkos. Pustio sam da njihov brak teče kako su oni želeli. Nikada nisu pravili neke incidente pred nama. Leka je bio izvanredan, naročito sa mnom. Nikada nisam hteo da zauzimam stranu. I danas smo u korektnim odnosima, brinemo o njihovom sinu – poručio je Radulović.

Podsetimo, pre nekoliko dana oglasila se i majka voditeljke, Gorica.

– Ja se ne stavljam na stranu nikoga, taman posla. Ali, isto tako, ni niko drugi ne može da se stavlja ni na čiju stranu, jer niko nema dovoljno podataka, kao što ih nemam ni ja. Apsolutno se ne stavljam, žena sam, imam ćerku. To je prvi razlog, a i imam ljudski i intelektualni razlog, da shvatam šta je dobro a šta je loše. Ali, u ovom slučaju je apsolutno nepoznato šta se desilo. Sve deluje da se ne zna šta je i da se treba ograđivati. To rade svi ljudi koje cenim, a one koje ne cenim baš se oni stavljaju i zauzimaju stranu. Ja se ne stavljam – dodala je ona.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike