„Zvezde Granda" pale još niže! Karleuša opet ponižavala učesnike, a onda se manično smejala: Devojko, šta s tobom nije u redu? (VIDEO)

30.03.2021

15:26 >> 16:58

0

Marina Radosavljević Maki ispala je iz takmičenja, ali je pre toga naišla na osudu članova žirija

„Zvezde Granda" pale još niže! Karleuša opet ponižavala učesnike, a onda se manično smejala: Devojko, šta s tobom nije u redu? (VIDEO)
Copyright Youtube printscreen Zvezde Granda

Kandidati “Zvezda Granda” i prošle subote bili su prozivani i omalovažavani kako zbog pevanja, tako i zbog stajlinga koji se nije dopao članovima žirija, a pre svega Jeleni Karleuši.

Nakon što je izbio skandal sa kandidatkinjom Vanjom Knežević, kada je pevačica najpre bila neprijatna prema njoj, pa zatim i bila diskvalifikovana, takmičarka na koju se sada okomila Jelena je zapravo prošla mnogo gore. U odnosu na opasku da se Vanja obukla kao “tetka”, Karleuša je doslovno kandidatkinju Marinu Radosavljević Maki pitala “da li je s njom sve u redu”.

Youtube printscreen Zvezde Granda

Ana Bekuta prva je analizirala stajling učesnice, govoreći joj da se obukla kao “austrijska mlekarica”. Međutim, kako je Bekuta izgovorila Marini da ima šanse da dođe do finala jer se popravila, JK je počela podrugljivo da se smeje na sav glas, te je čak i Dragan Stojković Bosanac prokomentarisao da se “razvratno i uličarski kikoće”. Kada je završila sa smehom, Jelena je počela da urla na kandatkinju.

– Uopšte Marina nije stvar u tvom pevanju, ali šta sa tobom devojko nije u redu? Prvo, zar ti ne zvuči u startu Marina Radosavljević Maki sa ipsilon na kraju da nešto nije u redu, devojko? Kakva Maki, bre? Već u startu deluje kao da ništa napraviti nećeš. Pogledaj kako si se obukla! Imaš li Instagram, imaš li moj Instagram i pratiš li – upitala je Karleuša, ali joj je Radosavljevića poručila da ne voli previše da se razgolićuje. Ipak, pevačica je nastavila da je omalovažava pred svima, a takmičarka je svakako u ovom krugu napustila šou jer nije imala dovoljno glasova.

ATAImages/ Antonio Ahel

– Devojko, Marina Maki, ne možeš da pevaš pesmu “Zašto mi srce rani” i “Leti, leti bjeli golube” obučena tako. To je šund – rekla joj je kritički nastrojeno. Međutim, iako je Marina izrazila interesovanje da se promeni po Karelušinom ukusu, ona joj je poručila da je kasno.

– Već je trebalo sve da promeni.  Ženo božija! Maki, nije poenta u goloj gu*ici, nego u magiji – smatra JK.

Drugu takmičarku, Juliju Mihajlović, “zakopala” je komentarom o pevanju i nastupu Marija Šerifović uporedivši sve sa samoubistvom.

Marija Šerifović Printscreen ,,Zvezde Granda”

– Ono ubistvo, skok na glavu sa Beograđanke, bilo je užasno – rekla joj je surovo pevačica.

Podsetimo, nezadovoljna publika zbog odnosa prema kandidatima u ovom takmičanju, ostavljala je negativne komenatre na svim društvenim mrežama nakon što je izbačena Vanja Knežević. Svuda su osvanule brojne kritike zbog vulgarnosti i vređanja dece u programu, koji javnost ocenjuje kao rijaliti, a ne prestižno takmičenje koje treba da iznedri zvezde. Naročito otkako “Zvezde Granda” više nisu pod potpunom kontrolom Saše Popovića, već u rukama Junajted medije, javnost ističe da je takmičenje izgubilo kredibilitet.

U linku ispod, možete pogledati emisiju od minuta 02:36:20

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike