Zvala sam ga čiko: Kaliopi slomljena zbog smrti Zafira Hadžimanova

30.03.2021

23:00 >> 22:49

0

Pevačica je priznala da je glumac i voditelj bio veliki prijatelj i da je važio za jednog od najlepših muškaraca bivše Jugoslavije

Zvala sam ga čiko: Kaliopi slomljena zbog smrti Zafira Hadžimanova
Z. Milutinovic/ATAImages

Makedonsku pevačicu Kaliopi, zatekla je vest o smrti kolege Zafira Hadžimanova, te je sa knedlom u grlu pričala koliko je cenila i poštovala svog kolegu. Kada ga je upoznala imala je samo devet godina i oslovljavala ga sa „čiko”.

– Zafira Hadžimanova sam upoznala na prvom festivalu na kojem sam nastupila kao dete. Imala sam tada devet godina, bilo je to 1976. godine, a Zafir je bio voditelj. Tada sam ga prozvala čičko Zafir. Nisam mogla ni da sanjam da ću jednoga dana biti sa njim na sceni i da ga više neću zvati čika nego Zafir. On je mnogo više od onoga što je u umetničkom smislu ostavio iza sebe. Zafir je divan čovek, prijatelj i kolega kojem si uvek mogao da se obratiš.

Printscreen Youtube/K1

Zafir je u mladosti važio za jednog od najlepših muškaraca u celoj bivšoj Jugoslaviji, a to je potvrdila i Kaliopi.

– Mnoge žene su volele Zafira i maštale o njemu, a on je voleo samo Senku. Oni su primer kako se porodica čuva, neguje i voli. Hvala vam što čuvate uspomenu na Makedonce koji su živeli uz vas – izjavila je Kaliopi u emisiji „Kec na jedanaest”.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi