Ponovo otputovala! Sanja Marinković, posle Dubaija, otišla na luksuzno ostrvo (FOTO)

31.03.2021

10:20 >> 10:47

0

Voditeljku je posebno obradovalo što je saznala da ne mora da nosi zaštitnu masku

Ponovo otputovala! Sanja Marinković, posle Dubaija, otišla na luksuzno ostrvo (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditeljka Sanja Marinković u poslednje vreme, otkako je otkrila da se razvela od Aleksandra Urhina, često putuje na luksuzne destinacije, a trenutno se nalazi na jednoj takvoj.

Tek što se vratila iz Dubaija, Marinkovićeva je otišla na jednu drugu egzotičnu destinaciju, odakle se javila svojim pratiocima na Instagramu. Ona za sada nije otkrila gde se tačno nalazi, ali je sasvim sigurno da je reč o nekom ostrvu. Poručila je da je na mestu gde nije obavezno nositi zaštitnu masku, što ju je posebno obradovalo. Pri sletanju na ostrvo, Sanja je zabeležila razgovor sa jednim meštatinom, koji ju je obavestio da nije dužna da stavi masku, a to ju je oduševila uz komenatar “konačno”.

Ona je nedavno išla i na vikend sa drugaricama, te se odmarala u luksuznom hotelu van Beograda uz SPA program.

Instagram printscreen

Podsetimo, kada je voditeljka u februaru bila u Dubaiju, pohvalila se da je prvi put na odmor otišla sama, pa je “baterije napunila” radeći sve onako kako joj je volja.

Instagram printscreen

– Od jutros sam na plaži i zaista uživam, ali odmah da vam kažem da od danas ovde više nije tako bezbrižno. Danas su na snagu stupile restriktivne mere, jer je dnevni broj obolelih od virusa korona premašio 4.000. To je rezultat novogodišnjih i božićnih praznika, jer su ljudi iz celog sveta pohrlili ovde da provedu praznike i odmore se – ispričala je tada Sanja, pa istakla da je i na ulicama obavezno nošenje maske. S obzirom na to da je Dubai jedna od popularnijih destinacija za odmor, estrada je prošle i ove godine pohrlila upravo tamo, a ona je tim povodom rekla:

– Nisu sve žene koje idu u Dubai sumnjivog morala i nisu sve žene to. To je nažalost postalo tako zbog nekih dama koje se bave time. Ja idem tamo dva-tri puta godišnje, mnogo volim taj grad. Imala sam pauzu u snimanju, pa sam pobegla sa drugaricama – izjavila je Sanja.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike