Prodala je roleks da kupi stan! Sofija Milošević je imala hirove u mladosti, ali je za nekretninu skupljala evro po evro

31.03.2021

13:45 >> 13:55

0

Manekenka je sakupljala novac za svoj stan, a čak je prodala i svoj sat kako bi imala dovoljno za krov nad glavom

Prodala je roleks da kupi stan! Sofija Milošević je imala hirove u mladosti, ali je za nekretninu skupljala evro po evro
Copyright Sofija Milošević ATAImages/Antonio Ahel

Manekenka Sofija Milošević svoju mirnu luku je pronašla kraj fudbalera Luke Jovića sa kojim je dobila sina Alekseja. Da je njihova ljubav i te kao čvrsta i da joj posao nije prioritet, pokazuje i činjenica da se zbog verenika preselila iz Španije u Nemačku, a i da je spremna da ga prati u svemu, pa i po cenu da nema posao.

– Ceo život mi je koncentrisan na Luku i njegovu karijeru. Tamo gde je njemu bolje, idem i ja. Srećom, ispostavi se uvek da se i ja vrlo brzo snađem bez obzira na to u kojoj smo zemlji. U Nemačkoj sam već našla agenciju, zbog toga sam veoma srećna. Dešavalo mi se da u Americi dugo nemam posla. Tada sam živela na parčetu pice od 99 centi. Tako sam preživljavala.

Sofija Milošević i Luka Jović, Instagram screenshot Luka Jović

Od malih nogu je želela da bude samostalna i zarađivala je novac kako bi ispunjavala sebi hirove, ali i obezbedila normalan život.

– Stan sam kupila od svojih para. Bukvalno sam skupljala evro, po evro. Prodala sam svoj prvi ‘roleks’ da bih imala dovoljno para. Ja sam mogla mnogo ranije da kupim krov nad glavom, ali sam ispunjavala sebi neke hirove. Ni tada ga ne bih kupila da mi majka nije sklanjala sa strane novac koji sam zarađivala.

Kako joj je oduvek bila želja da bude manekenka i ima vitku figuru, zbog svoje mršavosti nailazila je na prozivke koje je doživljavala veoma emotivno. Naime, drugari iz škole su je često zadirkivali, zbog čega je uplakana dolazila kući.

Sofija Milošević ATAImages/Antonio Ahel

– Osnovna škola je za mene bila traumatična. Deca su me vređala jer sam bila mršava. Govorili su da sam koščata, da sam daskara i neretko sam kući zbog dolazila uplakana – ispričala je Sofija Milošević za Informer.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike