Obraz uz obraz sa hirurgom, kome je rodila ćerku: Isplivala fotografija Mire Škorić sa venčanja (FOTO)

01.04.2021

07:57 >> 08:34

0

Pevačica je u mladosti imala plavu kosu i volela je crveni karmin

Obraz uz obraz sa hirurgom, kome je rodila ćerku: Isplivala fotografija Mire Škorić sa venčanja  (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Mira Škorić bila je deset godina u braku sa uglednim hirurgom Vasom Jeremićem, sa kojm je dobila ćerku Milicu 1996. godine.

Bračni par razveo se posle deset godina ljubavi, a na društvenim mrežama isplivala je fotografija sa njihovog venčanja. Iako Miru uglavnom pamtimo kao crnku, pre nego što je stala pred oltar bila je plava i imala potpuno drugačiji imidž nego danas. U to vreme, ona je obožavala da nosi jarko crveni karmin, natapirane šiške.

Inače, Mirina ćerka Milica krenula je očevim stopama. Ona je student četvrte godine Medicinskog fakulteta, a srednju školu je završila kao đak generacije. Pevačica je veoma ponosna na svoju naslednicu, koja, za razliku od poznate majke, ne voli da se pojavljuje u medijima.

– Milica ne voli medije i javni život, ali me podržava u svemu. Kada je bila mala, mogla sam da je prevarim za neko slikanje ili odlazak u TV emisiju, ali sada zaista ne mogu da utičem na njene odluke, donosi ih sama. Uz pomoć porodice sam uspela da uskladim posao sa majčinstvom – govorila je ranije Škorićeva.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike