Lečićev i Ninin sin ne ide u školu! Voditeljkini roditelji ogorčeni na Danijelu: Ovo će Branislavu uništiti život

01.04.2021

14:06 >> 14:08

0

Porodica Nine Radulović je odlučila da malog Lava prebaci na onlajn nastavu kako ne bi bio izložen opasnostima

Lečićev i Ninin sin ne ide u školu! Voditeljkini roditelji ogorčeni na Danijelu: Ovo će Branislavu uništiti život
Copyright Branislav Lečić ATAImages/Antonio Ahel

Danima unazad ne prestaje da se polemiše o izjavi Danijele Štajnfeld koja je optužila Branislava Lečića da ju je silovao. Porodica njegove bivše supruge, roditelji voditeljke Nine Radulović, javno su istakli da su zatečeni izjavama protiv Lečića i smatraju da on tako nešto ne bi mogao da uradi.

Voditeljkin otac, Branislav kaže da je odlično funkcionisao sa glumcem i da je Lečićev odnos prema sinu Lavu besprekoran.

– Leka i ja smo ljudi u godinama, često se viđamo i apsolutno sam siguran da je nevin. On svaki vikend provodi sa sinom Lavom, pa i ja odem nekad sa njima na ručak. Divan je otac, vodi računa o sinu i plaća alimentaciju. Ma šta god zatreba za dete, on je tu. Nas dvojica imamo fantastičan odnos, kao da se nikad nije razvodio od moje Nine.

Antonio Ahel/ATAImages

Zbog situacije u kojoj su se našli, Nina i njeni roditelji odlučili su da Lava prebace na onlajn nastavu kako ne bi imao susret sa svojim vršnjacima i bio izložen neprijatnostima.

– Šokirao sam se kad je Danijela optužila Leku za silovanje. Ni ja ni moja supruga ne verujemo u to, znamo da Branislav nije takav! Čim je ta vest objavljena, unuka Lava smo prebacili na onlajn nastavu. On pohađa treći razred i znate da neka deca u tom uzrastu mogu da budu surova. Da ne bi doživeo neprijatnost, odlučili smo da zasad ne ide u školu. Moramo da ga zaštitimo!

Otac Nine Radulović ističe da sumnja u Danijelinu izjavu koja će ostaviti veliki pečat i trag u Lečićevoj karijeri.

– Stvarno sam ogorčen na nju! I supruga i ćerka i ja ne verujemo Danijeli i ne znam šta joj je trebalo sve ovo. Supruga i ja smo zubari, pacijenti nas stalno zapitkuju o tome, a ja im kažem isto što i vama: Svi verujemo Leki. Nas dvojica smo se čuli nakon što je bio na poligrafu. On zna da smo mi uvek tu za njega. Ovo što mu se desilo uništilo mu je život! I ako ne bude osuđen, sve ovo će ostati na internetu i pratiće ga zauvek. To je strašno! Nadam se da taj pečat neće nositi unuk Lav i ćerka Nina. Ona je zasad dobro, radi mnogo i mislim da joj posao pomaže da ovo lakše podnese.

Stefan Tomašević/ATAImages/ Youtube screenshot Instajder

S obzirom na to da je Lečić izuzet iz predstave Kad su cvetale tikve, na inicijativu svojih kolega, Radulović ističe da nije pravedno to što su glumci uradili, a posebno ga je iznerviralo što je Miloš Biković potpisao peticiju da ne igra sa Branislavom.

– Ne znam kako će se glumci koji su stali na Danijelinu stranu susretati sa Lekom na snimanjima ako se dokaže da nije kriv. Ipak je on legenda, jedan je Lečić! Taj mladi glumac Miloš Biković malo je požurio, trebalo je da sačeka. Nije kolegijalno što su on i još neki glumci odlučili da ne glume sa Lekom. Biković nije sačekao da čuje njegovu stranu. Krenuo je biciklom na Rusiju – ispričao je Branislav Radulović za Informer.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike