Ražnatovići po ugledu na Kardašijanove: Ceca, Veljko i Anastasija otvorili sopstvene aplikacije! Pevačica ovu uslugu platila do 20.000 evra! (FOTO)

02.04.2021

07:15 >> 09:49

0

Oni su prvi u Srbiji pokrenuli svoje lične mini socijalne mreže poput svetskih zvezda, o kojima 24sedam ekskluzivno otkriva sve detalje. Među objavama se mog

Ražnatovići po ugledu na Kardašijanove: Ceca, Veljko i Anastasija otvorili sopstvene aplikacije! Pevačica ovu uslugu platila do 20.000 evra! (FOTO)
Copyright ATAImages/ 24sedam

Titulu jedne od naših najvećih balkanskih zvezda nosi pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, koja je zbog velike zainteresovanosti pratilaca i publike za njen rad i privatni život rešila da otvori sopstvenu aplikaciju za Android i IOS sisteme i tako znatiželjnim pogledima omogući pristup svim njenim objavama.

Ceca jeste jedina zvezda u Srbiji koja prati ovaj svetski trend, ako se ne računaju i njena deca Veljko i Anastasija, koji su maminim primerom uradili isto. Ono što je nemoguće ne primetiti, jeste da je porodica Ražnatović u Srbiji prva napravila ovaj potez, baš poput svetski poznate familije Kardašijan.

Printscreen Twiter

Malo smo istraživali šta sve sadrže njihove aplikacije, koje su sasvim sigurno tek odnedavno startovale sa radom, s obzirom na to da Cecu i Veljka ovim putem prati tek nešto više od 100 korisnika, a Anastasiju više od 500.

Tu mogu da se pročitaju vesti iz raznoraznih medija o njihovoj porodici, da se pogledaju brojne fotografije, pročitaju biografije i druge zanimljivosti. Prema saznanjima našeg portala, tek predstoje noviteti kojima će želeti da se bave, kako bi imali interakciju sa publikom.

Printscreen

Ono što je sasvim sigurno, jeste da je pevačica za ovaj poslovno-marketinški potez izdvojila možda i nekoliko desetina hiljada evra. Na tržištu se cene za dizajn i izradu kompletne aplikacije, poput njihovih, kreću i do 20.000 evra, a neophodno je napomenuti i da će tim programera nastaviti da održava i razvija aplikacije. Prema rečima izvora 24sedam bliskog Ražnatovićima, oni planiraju da putem aplikacije ponude obožavaocima mogućnost za nagradne igre, humanitarne činove i postavljaju aktuelnosti o svom radu i životu, kao i brojne fotografije.

Printscreen

Na Cecinoj aplikaciji odmah po otvaranju može se videti najnoviji video njenog unuka Željka, a zatim i zajedničke fotografije sa dečkom Bogdanom Srejovićem, što njene fanove izuzetno zanima. Anastasija, s druge strane, na svojoj aplikaciji ima prave nežne roze devojačke tonove i profesionalne fotografje, kao i biografiju.

Printscreen

I Veljko najviše pruža informacije o svojoj boks-profesiji, ali se mogu naći i uspomene sa suprugom Bogdanom i sinom Željkom.  U opcijama postoji i “live”, ali je ta stranica još uvek u izradi, zbog čega pretpostavljamo da još uvek nisu objavili vesti na ovu temu.

Iako su Ražnatovići veoma aktivni na Instagramu, videćemo u budućnosti da li će se njihovo internet pojavljivanje više fokusirati na ono u šta su uložili novac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike