Prvo oglašavanje Nine Radulović nakon optužbi Lečića: Danas je važan dan za nju i njenu porodicu (FOTO)

02.04.2021

13:39 >> 14:59

0

Autor: D. Božović

Voditeljka je na Instagramu podelila čestitku koju je dobila povodom 10. rođendana njenog sina Lava

Prvo oglašavanje Nine Radulović nakon optužbi Lečića: Danas je važan dan za nju i njenu porodicu (FOTO)
Copyright Nina Radulović ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Nina Radulović danasa ima pravi razlog za slavlje. Naime, ona iz braka sa glumcem Branislavom Lečićem ima sina Lava koji danas proslavlja svoj rođendan, a ponosna mama se pohvalila na Instagramu čestitkama koje je dobila od svojih prijatelja.

Naime, na Instagram adresu Radulovićeve stizale su čestitke povodom Lavovog rođendana, a voditeljka je jednu od njih podelila, pa se zahvalila prijateljici.

Printscreen Instagram/nina_radulovic_official

Podsetimo, voditeljkin bivši suprug je trenutno u žiži javnosti zbog opužbi Danijele Štajnfeld koja je izjavila da ju je kolega silovao. Povodom ovoga su se oglasili i roditelji Radulovićeve koji su istakli da sumnjaju u Danijelinu izjavu i da su na Lečićevoj strani. Osim toga, Nin otac je objasnio da su on i njegova porodica odlučili malog Lava da prebace na onlajn nastavu zbog novonastale situacije kako ne bi bio izložen neprijatnostima.

– Šokirao sam se kad je Danijela optužila Leku za silovanje. Ni ja ni moja supruga ne verujemo u to, znamo da Branislav nije takav! Čim je ta vest objavljena, unuka Lava smo prebacili na onlajn nastavu. On pohađa treći razred i znate da neka deca u tom uzrastu mogu da budu surova. Da ne bi doživeo neprijatnost, odlučili smo da zasad ne ide u školu. Moramo da ga zaštitimo! – rekao je Branislav Radulović za Informer.

Pročitajte još

Printscreen Instagram/nina_radulovic_official

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike