Dve žene su obeležile Džejev život: Jednu zauvek voleo, u drugu bio ludo zaljubljen

06.12.2020

20:00 >> 20:08

0

Njegov život je bio pun stradanja, patnje, nemaštine, ali samo dve žene su uspele da ostave veliki trag u Džejevom životu.

Dve žene su obeležile Džejev život: Jednu zauvek voleo, u drugu bio ludo zaljubljen
Copyright Džej Ramadanovski ATAImages/Antonio Ahel

Folk pevač Džej Ramadanovski preminuo je u 56. godini na Dorćolu od posledica srčanog udara. Njegov život je bio pun stradanja, patnje, nemaštine, ali samo dve žene su uspele da ostave veliki trag u Džejevom životu.

Prva i najbitnija je bivša supruga Nada. Sa njom ima dve ćerke, Anu i Mariju. Nada je bila ta zbog koje je postao čovek. Pevač je uz bivšu suprugu doživeo i najlepše i najteže momente.

– Ma, odmah mi se svidela. Služio sam vojsku u Visu šest meseci pa potom u Splitu. Kada sam se vratio sa služenja vojnog roka upoznao sam Nadu, ona je bila sestra od moga druga tu iz kraja, to je bila ljubavna priča na daljinski u početku zbog njega. Bili smo zajedno dve godine. Za prosidbu je bilo pomagača sa svih strana da bi sam čin izgledao savršen – ispričao je Džej jednom prilikom.

Venčali su se pre više decenija. Dobili su ćerke Mariju i Anu, a baš pored Nade postao je muzička zvezda. Uspesi na estradi pevaču su se dogodili nakon veoma teškog detinjstva i odrastanja u domu. Kada se u to vreme pojavljivao sa suprugom, ostavljali su utisak veoma skladnog para.

Nada u spotu “Lubenica”

Uspomenu na priču o Nadi i Džeju čuvaće i spot za numeru “Lubenica” u kojem se pojavljuje velika pevačeva ljubav.

Nažalost, poroci su u jednom momentu bili jači od ljubavi, poroci i druge žene. Džej nije krio da je upravo zbog toga pukao njegov i Nadin brak. Međutim, tu se njihova priča samo zvanično završila.

-Nas dvoje imamo odličnu komunikaciju. Uvek me je pazila, a i ja nju. Ona ne radi, ja ceo život radim za nju. Još odmalena – rekao je pevač.

Džej i za vreme braka i nakon razvoda stalno pričao o Nadi. Možda se tek tada videlo koliko su bila jaka njegova osećanja prema njoj, pa i da je bilo žala zbog izgubljene ljubavi.

-Kada sam se razveo od Nade, znao sam da ćemo ona i ja jednog dana ponovo biti zajedno. U našem slučaju, sledio sam onu čuvenu: “Nikada ne reci nikad” . Plašim se, ubiće me samoća, a Nada je uvek bila jedina koja me je uvek najbolje poznavala i razumela. Treba neko da se brine o meni – pričao je Džej pa ponosno poručivao da njega Nada obožava.

Nije odustajo od planova da ponovo stupi u brak sa njom pa je govorio.

-Moja prva žena koja mi je rodila decu, moja Nada, ona je kraljica. Možda se ponovo oženim Nadom. Koliko god da sam skitao uvek sam dolazio kući, trudio sam se da budem savršen muž, ali mislim da sam dan danas bolji bivši muž nego što sam to bio u braku – isticao je Džej.

“Nada je Nada”

Džej je uvek isticao da je Nada posebna žena u njegovom životu. Pre nekoliko godina je pričao o njoj sa puno poštovanja, tom prilikom je rekao jednu rečenicu koju i danas mnogi prepričavaju.

-Nemam ljubav. Ponekad mi nedostaje, ja znam da je moja bivša supruga Nada narodni heroj. Rodila mi je dvoje dece, svaka čast i drugim ženama koje su bile sa mnom, ali Nada je Nada. Mogu da nađem devojku, da je zgotivim, ali šta ja znam. Posle Nade imao sam četiri ozbiljne, ali… Živeo sam tako, zarađivao, trošio….

Dubravka – Lepa crnka iz spota “Gde ću sad moja ružo”

Džej Ramadanovski je bio čovek koji je navikao na bol. Ipak, pre šest godina doživeo tragediju kada je preminula Dubravka koja je pre više od 20 godina glumila u njegovom spotu “Gde ću sad, moja ružo”.

Lepa crnka s kosim očima koje je mnoge ostavljala bez daha preminula je u 44. godini. Kada je Džej saznao, bio je veoma potresen i nije mogao da veruje da je izgubio devojku u koju je navodno godinama bio zaljubljen.

– Nekoliko dana pre toga pričao je o njoj s prijateljem i rekao kako bi baš voleo da je vidi, te da je ubeđen da bi ga i sada svojom lepotom ostavila bez daha. I evo šta se desilo. Danima mu je teško zbog nje i svako malo zaplače. Čak je i popio lek za smirenje kada je čuo da je iznenada preminula. Dubravka je vreme kada su snimali spot bila jedna od najlepših devojaka u gradu i u Džejovom srcu je imala posebno mesto – rekao je tada izvor.

– Bio je dugo zaljubljen u nju, kao i gotovo svi momci Dorćola, ali nikada nije rekao da je među njima bilo nešto više od prijateljstva – rekao je izvor.

Baš zbog toga Dubravka je imala posebno mesto u njegovom srcu oni su ostali veliki prijatelji, ali su poslednjih godina izgubili svaki kontakt.

– Nisam mogao da verujem kada sam čuo! Evo i sad mi dođe da zaplačem. Otišla je lepa Duda. Bila je mnogo dobra žena, poštena i ovo je stvarno velika šteta. Da je Bog dao bar još malo da živi. I sada se ježim kada dok pričam o njoj. Krivo mi je mnogo što se nismo videli, a poslednje vreme sam često pomišljao na nju. Kao da je to bio neki znak. Neka joj Bog dušu prosti, šta drugo mogu da kažem sada kada je više nema – ispričao je prosavljeni folker tada.

Pročitajte još:

Aca Lukas za 24sedam: “Plačem već dva sata, umro je čovek koga sam najviše voleo”

Ovo je zgrada u kojoj je živeo Džej Ramadanovski na Dorćolu (FOTO)

Morali su da se kriju: Džej Ramadanovski ispričao kako je izgledao početak velike ljubavi sa bivšom suprugom

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike