Za starateljstvo nad decom se borimo nakon razvoda! Tanja Savić se čula sa sinovima: Pripremljeni su za povratak u Srbiju

02.04.2021

15:29 >> 16:33

0

Autor: D. Božović

Pevačica ističe da je još uvek nije otišla po naslednike zbog otežane epidemiloške situacije

Za starateljstvo nad decom se borimo nakon razvoda! Tanja Savić se čula sa sinovima: Pripremljeni su za povratak u Srbiju
Copyright Tanja Savić ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Tanja Savić je pre više od dve nedelje obavestila javnost da će njeni sinovi biti vraćeni u Srbiju, ali da taj postupak otežava trenutna epidemiološka situacija. Povodom navoda da je pevačicini suprug Dušan Jovančević uložio žalbu na ovu odluku suda, Tanja je istakla da o tome ne zna ništa i da je tu informaciju saznala od medija.

– Saznala sam iz medija da je Dušan podeno žalbu na odluku suda da se deca vrate u Srbiju, nisam ranije čula za to. Nemam ni odgovor, bez teksta sam. Starateljstvo nad decom još uvek nije rešeno, tek ćemo da se borimo za starateljstvo nakon razvoda, a sudska odluka da se deca vrate u Srbiju, u svoj pređašni boravak, ta odluka je donesena – rekla je Tanja.

Savićka objašnjava da je veliki problem otputovati u ovom trenutku u Australiju zbog situacije sa koronavirusom, a još veće komplikacije pravi to da se deca vrate u pratnji nekoga.

Tanja Savić ATAImages/Antonio Ahel

– Malo je nezahvalna situacija zbog ove korone, pritom i karantin se tamo računa, mora da se sedi u karantinu dve nedelje. Da je jednostavno, nije. Tražim najlakšu moguću opciju i najkraći mogući let, mora da se preseda, ali gledam da ne provodim dosta vremena na aerodromu, da ne budem dugo na aerodromu zbog pandemije. Ne postoji mogućnost, nažalost, da deca dođu u Srbiju u pratnji nekog drugog, pokušavala sam sa ministarstvom da donesemo neku odluku, međutim, to ne zavisi od nas, nego od australijskih organa. Deca su maloletna, a pošto ih tata neće dovesti, onda moram ja. Čula sam se sa decom jutros, dobro su, znaju da se vraćaju u Srbiju, pripremljeni su na to – ispričala je Tanja Savić za Telegraf.rs.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike