Bitka za starateljstvo! Otac Britni Spirs traži da ona plati sve pravne troškove

02.04.2021

20:21 >> 19:53

0

Džejmi insistira da sve troškove advokata u sporu snosi njegova naslednica

Bitka za starateljstvo! Otac Britni Spirs traži da ona plati sve pravne troškove
Copyright Profimedia

Sudska bitka američke pevačice Britni Spirs i njenog oca Džejmija oko starateljstva postaje sve skuplja. Naime, on želi da sve advokatske račune plati njegova ćerka.

Prema informacijama koje je prikupio „Page Six”, Džejmi je podneo pravne papire tražeći da njegova ćerka Britni plati više od tri miliona američkih dolara za pravne troškove, a između ostalog, sumu koju treba da se isplati njegovim advokatima iznosi dva miliona.

Britni Spirs Profimedia

– Ako sudija odobri dokumente, ovaj novac bi došao iz Britnine imovine, što znači da bi u suštini plaćala advokate sopstvenog oca da se bore sa njom na sudu. Britnin najuži krug smatra da je to preterana količina novca koju otac traži, posebno od nekoga ko trenutno ne radi i ko je javno priznao da nema nameru da nastavi karijeru pod očevom kontrolom – objasnio je izvor blizak Britni za „Page Six”.

Podsetimo, od 2008. godine Džejmi je preuzeo kontrolu nad Britninim finansijama nakon njenog javnog nervnog sloma i ona već 13 godina ne odlučuje sama o svom privatnom životu, karijeri ili finansijama, a pevačica želi da se oslobodi tog tereta.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike