Severina nije kriva: Sud odbacio optužbe protiv pevačice

03.04.2021

10:36

0

Njen branilac, Jasminka Biloš, obratila se medijima i rekla da nije utvrđeno da je postojala osnovana sumnja da bi njena klijentkinja ostvarila delo, za koje

Severina nije kriva: Sud odbacio optužbe protiv pevačice
ATA Images/Antonio Ahel

Protiv Severine Kojić u maju 2020. godine direktorka osnovne škole “Matija Gubec” u Zagrebu, Ljiljana Klinger, podnela je prijavu protiv nje zbog navoda da joj je pretila 10. marta 2020, a sada su te optužbe odbačene.

Sredinom maja prošle godine Severina je provela dva sata na ispitivanju, a sada je njena advokatica Jasminka Biloš saopštila medijima da je protiv pevačice odbačena kaznena prijava.

– Obaveštavamo Vas da je kaznena prijava protiv Severine Kojić, zbog kaznenog dela pretnje iz čl. 139. st. 2. i 3. KZ-a, odbačena Rešenjem Opštinskog državnog tužilaštva od 29. juna 2020.g pod brojem KP-DO-3339/20 “jer nije utvrđeno postojanje osnovane sumnje da bi Severina Kojić na opisani način ostvarila obeležje prijavljenog kaznenog dela – poručila je advokatica Biloš za “Jutarnji.hr”.

Podetimo, direktorka škole koju je pohađao Severinin sin je, kako su mediji pisali, podnela prijavu zbog događaja koji se odigrao 10. marta kada je pevačica sa suprugom Igorom Kojićem došla po svog sina u školu. Kojiću navodno učiteljice nisu dopustile da preuzme dete i tada im je Severina rekla da poruče direktorki kako ovo što radi nije nimalo u redu te da će se videti na sudu. Zbog ove izjave, koju je Klinger doživela kao pretnju, ceo slučaj odlučila je da prijavi policiji.

Severina je posle tog skandala izgubila i starateljstvo nad sinom Aleksandrom, o kome sad brine otac Milan Popović.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi