Jedni u Splitu, drugi na Hvaru! Poznati proslavljaju katolički Uskrs: Neka se sve poljuljano pretvori u radost života! (FOTO)

04.04.2021

18:03 >> 18:32

0

Svečani ručak organizovala je i pevačica Dragana Mirković u svom luksuznom domu u Beču, pa svima koji danas slave uputila lepe reči

Jedni u Splitu, drugi na Hvaru! Poznati proslavljaju katolički Uskrs: Neka se sve poljuljano pretvori u radost života! (FOTO)
Copyright Severina, Toni Cetinski, Nina Badrić ATAImages

Katolički vernici, među kojima su i brojne poznate ličnosti, danas proslavljaju Uskrs. Tim povodom, oglasili su se na društvenoj mreži Instagram, pa jedni drugima uputili lepe reči, te i pokazali kako ove godine proslavljaju. Pevačica Severina u opširnoj poruci poželela je da „se sve poljuljano pretvori u radost života i pozitivne vibracije”, pozdravljajući svoje fanove i prijatelje, kao i njihove najmilije.

– Stojim na svojoj terasi, u Ulici Ivana Pavla ll. Bio je moj najdraži papa. Krst je postavljen na mestu gde je prvi put održao govor u Splitu… Ne vidiš ga odmah jer se već uklopio u sredinu, krošnje pokušavaju da ga prekriju, ali odolevaju vremenu i stoji pravo… Kao moj podsetnik da su sva zla i nevolje prolazne. Neka uskrsne sve poljuljano i pretvori se u radost života i pozitivne vibracije. Srećan Uskrs želim vama i vašim najdražima – poručila je Severina iz Splita.

Nina Badrić, s druge strane, katolički Uskrs provodi na Hvaru.

– Ja istinski verujem da je Bog ljubav, milost, oprost i nadahnuće. Srećan Uskrs – potpisala je ona svoju objavu.

Toni Cetinski pridružio se čestitikama.

– Srećan Uskrs – kratko je poručio on putem svog Instagram profila.

Toni Cetinski Instagram screenshot

Dragana Mirković u svom luksuznom domu u Beču organizovala je svečani ručak, pa svim vernicima koji danas slave poželela srećan Uskrs.

– Puno zdravlja i sreće od srca želim – poručila je ona.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger objavili su „selfi” fotografiju iz porodičnog doma, pa svima koji danas slave poželeli sreću.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike