Mirki Vasiljević dva puta nedeljno polazi za rukom da izdvoji vreme samo za sebe: Moramo da se snalazimo!

04.04.2021

23:31 >> 22:51

0

Autor: M. Gudžulić

Koliko vodi brigu o sebi, toliko brine i o svom odnosu s nevenčanim suprugom. Pored roditeljstva - još mnogo šta joj je na listi

Mirki Vasiljević dva puta nedeljno polazi za rukom da izdvoji vreme samo za sebe: Moramo da se snalazimo!
Copyright Mirka Vasiljević i Vujadin Savić ATAImages/Antonio Ahel

Glumica Mirka Vasiljević trenutno živi u Ljubljani s nevenčanim suprugom, fudbalerom Vujadinom Savićem, kao i njihovo troje dece. Pored silnih obaveza u kojima joj inače prolaze dani, trudi se da dva puta nedeljno izdvoji vreme samo za sebe, jer veruje da je čovek koji se dobro oseća u svojoj koži – dobar i po svoju okolinu.

Mirka Vasiljević ATAImages/Stefan Tomašević

– Bitno mi je da znam kakve su obaveze deci oko škole i vannastavnih aktivnosti, kada to namirim gledam da njima bude ispunjen dan. Gledam i da barem dva do tri puta nedeljno imam neko svoje vreme kada radim stvari koje mene čine srećnom i koje su moj mikro svet. Čovek ne treba da izgubi sam sebe jer ako je zadovoljan u svojoj koži biće bolji i okolini i bolje će funkcionisati – tvrdi ona za „Blic”, pa nastavlja: Nekada samo čitam knjigu ili šetam i gledam zelenilo, nekada odem u kupovinu ili salon za ulepšavanje. U tim večernjim satima kada deca zaspu gledam da Vujadin i ja imamo neko zajedničko vreme jer volim da ulažem u naš odnos.

Pročitajte još:

Pandemija je, po njenom mišljenju, i te kako uticala na sve.

– Korona je uticala na sve sfere i biznise, samo je pitanje ko je koliko i kako osetio. Što se tiče moje profesije, jeste zaista nezgodno jer dosta glumaca ima koji nisu u stalnom zaposlenju već su slobodni umetnici. Žele da rade, ali nisu u situaciji i to je bezveze. Što se tiče fudbala i tu se osetila korona, što se tiče novca, transfera u druge klubove… Ali svi moramo da se snalazimo i ovo nas je opomenulo da vodimo računa i možda pametnije trošimo novac, da ne gledamo da se rasipamo bez potrebe.

U ulozi domaćice dobro se snalazi i tako daje primer svojoj deci – za to kako treba.

– Što se tiče kuvanja i spremanja, žene su to sa lakoćom stizale pored gomile aktivnosti. Ponekad su i mene uključivale dok sam bila manja i kada sam dobila porodicu i meni je bilo normalno da svaki dan bude ručak, da pospremim, da je sve čisto i uredno, jer ako sam iz takve kuće izašla, takva treba da bude i moja. Sa druge strane, to je primer mojoj deci – zaključila je Mirka.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike