Sahranila sam dete: Životna priča učesnice „Nikad nije kasno” će vas rasplakati

05.04.2021

11:05 >> 11:08

0

Pevačica je izgubila roditelje, a potom i dete, ali je nastavila hrabro da korača kroz život

Sahranila sam dete: Životna priča učesnice „Nikad nije kasno” će vas rasplakati
Copyright Printscreen Youtube/Nikad nije kasno

Životne priče mnogih učesnika muzičkog zabavnog programa „Nikad nije kasno” nimalo nisu naivne i zbog njih često članovi žirija ostanu zatečeni. Rane ne zarastaju, a o udarcima koje su preživeli neki od njih su podelili u pomenutoj emisiji, a jedna od njih je i Jadranka Kalinić koja je izgubila dete i postala aneksiozna.

Iako je na sceni blistala i iznenadila i glasom i stasom, a niko nije znao njenu tužnu priču. Neda Ukraden, koja je u tom izdanju emisije bila u žiriju joj je uputila najlepše komplimente, pa otkrila da je poznaje od ranije, kada je pevala u njenom kafiću i istakla da je oduševljena ponovnim susretom.

Osim lepih komplimenta, pevačica je bila znatiželjna zbog čega Jadranki u biografiji piše da je bila anksiozna, a onda je ona sa knedlom u grlu otkrila svoju tužnu priču.

– Pored oca i majke sam izgubila i dete, pa sam dobila anksioznost… Ali ne idem na tu priču, to je sve jako tužno…Idemo na veselo. Nešto najteže u životu je sahraniti svoje dete. Namerno nisam išla na to da mi ne bi zamerili. Ja sam ovde prvenstveno i samo zbog pevanja, jer je u tim najtežim trenucima mene pesma najviše izvukla – rekla je Jadranka, a zatim dobila podršku od Nede:

Neda Ukraden ATAImages/Antonio Ahel

– To je zaista tužno. Treba da se izboriš. Bravo. Ako ti išta u životu pomogne, pored ljubavi najbližih i tvoje vlastite snage koju ti je dao Bog, a dao ti je, i snagu i talenat i lepotu, to je svakako muzika. Divno je da imaš tu snagu i volju i što si se ovde pojavila – poručila joj je Neda.

Jadranka se u emisiji predstavila pesmom „Ja nisam rođena da živim sama” Ane Bekute i oduševila žiri.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike