Ćerka pokojnog Hita Ledžera kao Zlatokosa novog doba? Učinila sam šta sam morala, samo da je sklonim od svega i svih!

06.04.2021

06:15 >> 06:17

0

Javnost se nakon smrti glumca posebno zainteresovala za naslednicu, kojoj je majka Mišel Vilijams na kraju uspešno obezbedila mirno odrastanje, daleko od znat

Ćerka pokojnog Hita Ledžera kao Zlatokosa novog doba? Učinila sam šta sam morala, samo da je sklonim od svega i svih!
Copyright Mišel Vilijams i Hit Ledžer Profimedia

Hit Ledžer preminuo je 22. januara 2008, kada je njegova ćerka Matilda, koju je dobio s Mišel Vilijams, imala samo dve godine. Gotovo preko noći, u javnosti je poraslo interesovanje za time – gde je ona, šta radi, kako provodi vreme i raste, kao nešto najveće što je veliki glumački talenat za sobom ostavio. A Mišel, osim što je „imala za zadatak” da preboli veliku ljubav, vodi računa o svojoj slici u javnosti i karijeri, sama je brinula o devojčici.

Prema pisanju stranih medija, sve je od sebe dala da joj obezbedi mirno odrastanje i u potpunosti van znatiželjnih pogleda, u čemu je na kraju i uspela. Iz tog razloga, lepu i sada petnaestogodišnju Matildu pojedinci nazivaju „Zlatokosom novog doba”, jer se u javnosti o njoj malo zna, ali o kojoj, za razliku od one iz bajke, brine majka sa ostalim članovima porodice koji je neizmerno vole.

– Ponekad mi je baš teško – priznala je za „Vanity Fair” 2018. godine Mišel, pa nastavila: Imam taj neki instinkt, da i svoju privatnost baš čuvam, pa tako i njenu. A sa druge strane, moj posao ipak zahteva nekakvo „druženje s publikom”.

Hit Ledžer preminuo je s 28 godina

Sa Mišel se upoznao na setu filma „Planina Broukbek” i odmah su „sevnule varnice”. Čak su im se i kolege otvoreno divile, kakvu su vezu imali, ne samo najbliži. Kasnije, Hit je otvoreno govorio o tome da je Mišel „savršena i majka”.

Pročitajte još:

– Veoma sam ponosan na nju. Svakog dana ih sve više volim – pričao je on, prenosili su strani mediji.

Posle njegove smrti, Mišel se oglasila rečima:

– Molim vas, ispoštujte našu molbu, da patimo u miru, strogoj privatnosti. Srce mi je slomljeno. Majka sam divne devojčice koja neopisivo liči na svog oca. Sve što mi je ostalo je ona, kao njegova slika i prilika. Zajedno i s njegovom porodicom, gledam kako raste, istražuje i tako znamo da je on tu, sa nama. Pričaćemo joj o njemu najlepše stvari.

Kako bi joj brzo obezbedila neophodnu privatnost, Mišel se spakovala i preselila iz Bruklina.

– Živeli smo na selu šest godina, bilo je nepodnošljivo tada živeti u Bruklinu – ispričala je 2016. za „New York Post”, pa objasnila da su ih paparaco fotografi pratili skoro pa u stopu od Ledžerove smrti: Volela bih da i brže reagujem u životu. Uglavnom sedim i čekam da mi se stvari dese same, da mi se ukaže prilika.

Mišel Vilijams Profimedia

Matilda Rouz Ledžer rođena je 28. oktobra 2005. godine u Njujorku. Živi daleko od očiju javnosti, ali poznato je da veoma liči na pokojnog oca.

– Čak i neki pokreti su im isti. Nosi njegovu energiju – objasnio je deda Kim Ledžer jednom prilikom za „Channel Ten’s, The Project”: Mišel je fantastična, ona joj stalno priča o njemu i „održava ga u životu” u njenim očima. Matilda non-stop i postavlja pitanja, a mami nije teško da joj da odgovor.

Osim što je kao mlađa školovana kod kuće, u javnosti je o Matildi poznato i to da su joj Bizi Filips i Džejk Džilenhol kumovi.

Hit Ledžer Profimedia

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike