Prvi honorar Džej Ramadanovski je želeo da potroši na porodicu, a evo kako ga je zaradio

07.12.2020

09:25 >> 13:38

0

Folker je imao teško detinjstvo, pa je ispričao šta mu je bila želja kada je prvi put zaradio svoj dinar

Prvi honorar Džej Ramadanovski je želeo da potroši na porodicu, a evo kako ga je zaradio
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Džej Ramadanovski preminuo je juče, 6. decembra, u 56 godini od posledica srčanog udara. Njegov život bio je pun dogodovština još od ranog detinjstva, a mnoge detalje otkrivao je za života. Kada je jednom prilikom govorio o tome kako je zaradio svoj prvi dinar, otkrio je i na šta ga je potrošio.

– Bilo je to sa Rakom Đokićem 1987. godine, kada je on organizovao koncert, na kojem sam ja pevao. A, potrošio sam ga da napunim frižider u kući jer je bio potpuno prazan. Da nahranim mnogobrojnu porodicu. Tada nisam smeo više da kradem, pa je meni baš bilo dobro i neobično da odem u prodavnicu i novcem kupim hranu. – rekao je jednom prilikom Džej, koji je postao poznat po velikom srcu. Folkera je odgajila baka Danica Pekić, a majka je sa sestrama živela u blizini. Od ranog detinjstva Džej je voleo da živi život, pa je ispričao i da je bežao od kuće, te da je s drugarima voleo da igra klikere, da troši babine pare u lunu parku, a na kraju i da se bavi džeparenjem. Iako je uvek bio nasmejan, kao neko ko je odrastao u domovima, otvoreno je govorio o tome da mu je u živtu jedino falila ljubav.

– Ljubav. To mi je uvek falilo. Kako stari ljudi kažu: “Kad ti je sve idealno u životu, i sve ti ide po volji, ti uzmi jedan kamenčić i stavi u cipelu da te žulja”. Nekom fali ljubav, sad zavisi da li je materinska, očeva, ili od devojaka – rekao je Džej.

Pročitajte još:

Momo Kapor voleo je pesme Džeja Ramadanovskog: Ove je sa uživanjem pevao

Ćerka Džeja Ramadanovskog van sebe zbog očeve smrti: Još nisam svesna da sam ga izgubila

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike