Bivšeg muža uhvatila u prevari, posle izbora za Mis Hrvatske joj oduzeta kruna: Ovo je Lejla, supruga Tarika Filipovića (FOTO)

06.04.2021

16:51 >> 16:31

0

Sa voditeljem se videla tri puta pre nego što su uplovili u romansu, koja je na kraju i krunisana brakom

Bivšeg muža uhvatila u prevari, posle izbora za Mis Hrvatske joj oduzeta kruna: Ovo je Lejla, supruga Tarika Filipovića (FOTO)
Copyright Lejla Filipović ATAImages/Anonio Ahel

Lejlu Filipović javnost najbolje pamti po skandalu koji ju je zadesio nakon što je 1998. godine izabrana za Mis Hrvatske. Tada, pet dana kasnije kruna joj je bila oduzeta, jer je glasanje bilo proglašeno neregularnim.

Osim toga, bila je u fokusu i zbog prvog braka, nakon što je saznala da je muž vara. Prema tadašnjem pisanju hrvatskih medija, Lejla je prvog supruga sa kojim ima sina uhvatila u prevari, pa odmah podnela zahtev za razvod.

Danas, u braku je sa četiri godine starijim voditeljem i glumcem Tarikom Filipovićem, s kojim se, pre nego što su uplovili u romansu, sastala svega tri puta, prenosi „Blic”. Prvi put , bilo je to upravo u toku skandala, kada se Tarik javio Lejlinoj majci.

Drugi put su se sreli u prodavnici cipela, a treći u kafiću. Svaki susret završavao se tek usputnim pozdravom, osmehom, a onda su stupili u vezu koja ih je, kasnije, odvela u brak.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike