Lisa Rina nije uspela da se suzdrži! Šta majka nove 18 godina mlađe devojke Skota Disika stvarno misli o ćerkinoj vezi?

08.04.2021

06:15 >> 02:46

0

Isprva, zajedo sa suprugom Harijem Hamlinom verovala je da je to samo Amelijina faza. Međutim, izgleda da nije baš tako

Lisa Rina nije uspela da se suzdrži! Šta majka nove 18 godina mlađe devojke Skota Disika stvarno misli o ćerkinoj vezi?
Copyright Lisa Rina Profimedia

Dok Amelija Hamlin i Skot Disik uživaju u vezi, roditelji devetnaestogodišnjakinje su se, po svemu sudeći, teško privikli na njenog 18 godina starijeg dečka. Skot je, inače, bivši partner Kortni Kardašijan, sa kojom je dobio i troje dece, a Lisa Rina, Amelijina majka, već neko vreme neguje prijateljstvo s poznatom „mamadžerkom” Kris Džener – majkom Disikove bivše.

Pročitajte još:

Mnogi su verovali da će to predstavljati najveći problem, međutim nije baš tako. Lisi i Hariju je, prema pisanju stranih medija, Amelijin nekadašnji momak Merser Vederhorn bio prirastao za srce, pa su verovali da je Skot „samo prolazna faza”, dok se ovi ne budu pomirili. Ipak, kako se trude da se ne mešaju u izbore svojih naslednica, istrpeli su „probni period”, na kraju shvativši da je njihova veza mnogo više od „čiste zabave”.

Kako bi ćerki pružila podršku, Lisa je nedavno u okviru svojih Instagram storija objavila njihovu zajedničku fotografiju, nastalu tokom šetnje, na kojoj Skot nosi kapu ispod kakve i ona, inače, obožava da se „krije”.

– Izgleda da oboje volimo kapice koje deluju kao kofica – nasmejala se Rina u svojoj objavi, pa privukla veliku pažnju javnosti, koja se ovome nimalo nije nadala uzimajući u obzir razliku u godinama.

Dok Amelija ima 19, Skotu je 37 godina.

Amelija Hamlin i Skot Disik Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike