Merima Isaković o Branislavu Lečiću: Dve godine posle zlostavljanja me je zvao, ridao i izvinjavao se

08.04.2021

11:13 >> 14:38

0

Merimice, molim te, dozvoli mi da ti se izvinim, iz dubine srca. Srećan sam da nisam uspeo da završim nedelo, tvrdi glumica da joj je kolega rekao u telefonsk

Merima Isaković o Branislavu Lečiću: Dve godine posle zlostavljanja me je zvao, ridao i izvinjavao se
Printscreen/Youtube

Glumica Merima Isaković optužila je Branislava Lečića da ju je seksualno zlostavljao pre 40 godina, a u delovima knjige koju je objavila o tom događaju, navodi i da su imali telefonski kontakt dve godine nakon toga.

U knjizi nije želela da navede ime zlostavljača, ali je sada u javnost iznela informaciju da je navodno reč o Branislavu Lečiću, a sve posle tvrdnji Danijele Štajnfeld da ju je isti glumac silovao.

– Merimice, molim te, dozvoli mi da ti se izvinim, iz dubine srca. Srećan sam da nisam uspeo da završim nedelo. Ja nikada pre nisam tako nešto počinio, niti ću ikad pokušati. Ti si spasla moju dušu – navela je Isakovićeva, a onda otkrila dalji tok razgovora.

Stefan Tomašević/ATAImages

– Ridao je, poverovala sam mu, kao što Gaga reče, možda je počeo da odrasta u čoveka koji nikada neće ponovo pristupiti nekome nasilnički. Rekla sam, opraštam ti, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koji si mi naneo. Mnogostruki bol. Ako ikada čujem da si ikome naneo sličan bol, svima ću reći šta se desilo. Ja sam svoju reč održala. Branislav Lečić izgleda nije – napisala je glumica.

Podsetimo, ona je u tekstu koji je objavio Nedeljnik iznela ono što je navodno doživela od strane Lečića.

– Bilo mi je 18 godina. Jesen 1978. Ugurao me u stan. Skinuo mi haljinu. Ne pokušavaj da vrištiš. Niko te neće čuti. Oborio me na pod. Osećala sam kako me lomi. Boliiii svaka koščica. Samo ne ovako. Molim te Bože! Ako uspe umreću noćas. Uživa u mom strahu. Osećam taj zadah. Kao miris truleži. Zastrašujuć pogled. Prazan i crn. Oči bez duše… Osećam potrebu da danas kažem istinu i molim naš narod da ovo pažljivo pročita. Nasilnik koji je zamalo uspeo da uništi moj život, da ugasi moju mladost, da me kao tama proguta – tvrdi Merima.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi