Merima Isaković se poverila samo Gagi Nikoliću: Rekla sam mu za Lečića, poručio mi je da ne brinem

08.04.2021

17:35 >> 17:34

0

Autor: D. Božović

Prema rečima glumice, ona je Gagi priznala šta joj se desilo, a on joj je pružio podršku

Merima Isaković se poverila samo Gagi Nikoliću: Rekla sam mu za Lečića, poručio mi je da ne brinem
24sedam/Facebook/ATA Images

Glumica Merima Isaković je nakon 43 godine progovorila o navodnom s*ksualnom napastvovanju za koje je optužila Branislava Lečića, a o svemu što je tada preživela poverila se, kako se navodi u „Nedeljniku”, kolegi Draganu Nikoliću.

Merima Isaković ispričala je da ju je Branislav napastvovao, kada je imala 18 godina, a svoje traumatično iskustvo je podelila sa prijateljicom Radmilom, dvojicom kolega sa klase ali i sa Gagom Nikolićem.

– Zvao me je Malecka. Neizmerno mi je pomogao, strpljivim slušanjem, osećanjem sigurnosti, lepotom čistog, čednog, snažnog prijatelja. Rekla sam mu šta se dogodilo i ko je ta osoba. Rekao mi je da ne brinem, da me ta osoba više nikada neće uplašiti. Rekao mi je da se nada da se ta osoba naučila pameti, da moja pobeda može da mu pomogne da izraste u boljeg čoveka – rekla je ona.

Instagram printscreen/ dr_merima_isakovic

Nikolića je upoznala prvog dana na neamaterskoj sceni, svojevremeno je napisala u svojoj knjizi, a u nastavku pročitajte kako je izgledalo njihovo upoznavanje.

Merima Isaković: Sedela sam i udisala taj miris, on je seo pored mene i pitao me kako mi se čini. Rekla sam, čarobno.

Dragan Nikolić: Tako sam se i ja osećao prvog dana na ovoj sceni, satima sam udisao ovaj miris, znaš, to ostaje zauvek.

Merima Isaković: Divno, želela bih da je tako!

Dragan Nikolić: Ja sam Gaga.

Merima Isaković: Ja sam Merima.

Podsetimo, Merima je do detalja opisala kako ju je navodno Lečić silovao. Ona je u tom trenutku bila tek punoletna, a Branislav je imao 22 godine.

Milan Maričić/ATAImages/Printscreen

– Bilo mi je 18 godina. Ugurao me je u stan: „Ne pokušavaj da vrištiš, niko te neće čuti”, oborio me je na pod. „Osećala sam kako me lomi, boli svaka koščica. Samo ne ovako. Molim te, Bože! Osećam taj zadah, miris truleži. Zastrašujući pogled. Prazan i crn. Oči bez duše. „Znaš li ti ko sam ja? Treba da ti je čast da te želim”. Stravičan bol, uvija se kao neka zmija. Svlači mi haljinu, pokušava da mi razmakne noge. Kao da me kleštima lomi… Ako uspe, umreću noćas… Mili Bože, ne ovako, samo ne ovako. Sve što se dalje dešava, je kao igra smrti. Strah koji vrišti u meni, dok se on sladi mojom nemoći. Osećam potrebu da danas kažem istinu i molim narod da ovo pažljivo pročita – ispričala je Merima za „Nedeljnik”.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi