Smršala je čak 45 kilograma, a mora još devet! Tijana Dapčević tvrdi da je samo na hranu mislila

09.04.2021

08:56 >> 09:28

0

Pevačica se sada hrani zdravo, ali je dugo nakon trudnoće imala problem sa viškom kilograma

Smršala je čak 45 kilograma, a mora još devet! Tijana Dapčević tvrdi da je samo na hranu mislila
Copyright Tijana Dapčević, Foto: ATAImages/ G. G.

Pevačica Tijana Dapčević doživela je period velike transformacije, pa je sada podelila svoje iskustvo o skidanju viška kilograma koje je dobila tokom trudnoće.

Pevačica je ispričala da se u periodu kada je bila trudna ugojila 45 kilograma i da je pred porođaj imala čak 115 kilograma. Tu kilažu uspela je nagura jer je stalno osećala glad, ali je konzurmirala i nezdravu hranu.

– Bukvalno sam nosila još jednu osobu u sebi. Nisam imala vrat, a ruke su mi bile kao butine. Tada sam rešila da uradim nešto po tom pitanju. Međutim, počela sam da mršavim tek kada sam shvatila da meni ne treba nikakva dijeta, nego da promenim način života. Mi žene imamo neverovatnu blokadu u glavi kada se pomene reč dijeta. Tada mislimo samo o hrani i o tome šta ćemo da jedemo, a šta ne smemo – rekla je pevačica za “Hit Informer”.

Antonio Ahel/ATAImages

Ona zato i dan-danas svako jutro doručkuje ovsene pahuljice sa čijom i crvenim voćem, za ručak obično jede ćuretinu s povrćem, a za večeru brancin ili oradu uz salatu. Naravno, posle brojnih obroka u toku dana, kad je jela šta je god želela, nije joj bilo lako, ali je istrajala.
– Imala sam krizu u početku, ali sam dala sve od sebe da izdržim. Svi treba da se hranimo bez šećera, brašna i mleka. Tako ćemo doći do željene kilaže, međutim, kao i ostale žene i ja se često opustim pa se ugojim – istakla je Dapčevićeva. Ona sada ima cilj da smrša još devet kilograma.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike