Voditelj Nemanja Milutinović napustio RTS nakon devet godina: Vidimo se na nekom drugom mestu

10.04.2021

09:33 >> 18:31

0

Autor: D. Božović

Milutinović je prethodnih sedam meseci vodio Jutarnji program na Javnom servisu, a njegov radni staž na ovoj televiziji je daleko veći

Voditelj Nemanja Milutinović napustio RTS nakon devet godina: Vidimo se na nekom drugom mestu
Copyright Facebook/RTS

Voditelj Nemanja Milutinović obratio se gledaocima na samom završetku Jutarnjeg programa i saopštio im da je doneo odluku da napusti Javni servis, nakon što je devet godina radio na RTS-u. Nemanja će svoju karijeru nastaviti u Euronews-u.

Prethodnih meseci, inače, Milutinović je svakog jutra izveštavao o aktuelnostima iz zemlje i sveta, a sada je rešio da da ostavku i svoje radno mesto na RTS uprazni za nekoga drugog. Na kraju emisije, dok je vodio razgovor sa pijanistom Stefanom Đokovićem, on se oprostio od gledalaca i zahvalio se kolegama na saradnji.

Printscreen Youtube/Nove pandemije

– Hvala vam što ste i ovo jutro proveli sa nama, bila mi je čast da se zbog vas budim pre vas prethodnih sedam meseci. Bila je privilegija da u vaše ime pitam prethodnih devet godina. Hvala svim kolegama, hvala svim gledaocima, vidimo se na nekom drugom mestu, a vi gledajte i čuvajte vaš RTS – rekao je Nemanja Milutinović u svom obraćanju u Jutarnjem programu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike