Istina o odsustvu Isaka Šabanovića iz „Zvezda Granda"! Roker Đorđe David otkriva: Zato je propustio četvrti krug!

10.04.2021

21:07

0

Autor: M. Gudžulić

Mladi pevač zbog zdravstvenog stanja nije mogao da se takmiči, a sa druge strane, Saša Popović doneo je odluku da bez obzira na to, on direktno ode u peti,

Istina o odsustvu Isaka Šabanovića iz „Zvezda Granda"! Roker Đorđe David otkriva: Zato je propustio četvrti krug!
Isak Šabanović, Foto: Željko Đukić

Isak Šabanović, koji je svojom izvedbom na sceni „Zvezda Granda” ostavio jak utisak pa preko noći postao tema svih razgovora, prema rečima Đorđa Davida u jednom intervjuu nije bio u stanju da se takmiči, zbog koronavirusa.

Pročitajte još:

Sa druge strane, kako je kod Saše Popovića „zaslužio poene” – direktno je i otišao u peti krug, te ga i zato neko vreme nije bilo.

– Isak je dobio koronu i propustio četvrti krug. Nije mogao da se takmiči, jer je bio bolestan. „Na jedan” je Saša Popović doneo odluku da bez obzira na to, zbog utiska koji je ostavio, on direktno ide u peti krug. I mislim da je to apsolutno u redu – priča Đorđe David za „Exkluziva.ba” i nastavlja: Mislim da je on svojim prethodnim nastupom to zaslužio.

Zatim, roker se prisetio upoznavanja sa Isakom, te toga kako ga je uveravao da dođe u čuveni talent-šou.

– Isak je dečko kojeg sam ja upoznao pre par godina i rekao mu da treba nešto od svog života da uradi. I pošto ja ulazim u „Zvezde Granda” savetovao sam mu da se prijavi. On je imao taj stav: „Ma, daj”. A onda kad se prijavio rekao sam mu da je to pravi potez koji je napravio. Ono što je uradio Isak u datom trenutku, to je gomila emocija koja je bila prostrta po toj sceni. To se nije desilo za ove tri godine. Ali je on sebi dao lestvicu za sledeće kolo podignutu na najviši mogući nivo – zaključio je on.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi