Suzana Mančić otkrila zašto samo sedam dana boravi kod supruga: Ja baš nisam neka domaćica da sedim kod kuće

11.04.2021

07:48 >> 08:03

0

Autor: D. Božović

Voditeljka ističe da njen muž mnogo radi, te da je ona osuđena na boravak u stanu, što joj baš i ne prija

Suzana Mančić otkrila zašto samo sedam dana boravi kod supruga: Ja baš nisam neka domaćica da sedim kod kuće
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Trenutna epidemiološka situacija svima teško pada, ali bez obzira na sve, voditeljka Suzana Mančić uspeva da se snađe u svakoj situaciji, a kako kaže, najbitnije je pozitivno misliti i uvek imati osmeh na licu.

– Ova situacija sa koronom će trajati ko zna koliko, možda još dve godine, a možda još 5 godina. Pa sad, ako treba da pomremo svi odmah… Treba lepo da se živi. Treba da se uvek nađe razlog za lepu reč i za smeh.

Iako je njen emotivni partner udaljen kilometrima od nje, Suzanu ne sprečava ni epidemija da ode da ga vidi jednom mesečno. Naime, ona sedam dana svakog meseca provodi u Grčkoj kod svog supruga.

– Svakog meseca sam ja u Atini, sedam dana. Tih 7 dana je i previše jer je sve zatvoreno, zato što sam ja zatvorena u kući, zato što moj muž radi i on ode ujutru, vrati se uveče, a ja sedim kao domaćica. Ja baš nisam neka domaćica da sedim kod kuće. Nemam drugarice da idemo na kafu, kao što imam ovde. Vrlo je tužno u Grčkoj – priznala je Suzana za Toksik TV.

Suzana Mančić Instagram screesnhot

Inače, Mančićeva je veoma aktivna na društvenim mrežama, a jednom prilikom je otkrila da li joj se udvaraju mlađi muškarci i da li je dolazila u situaciju da nekoga mora da stavi na „blok listu” zbog neprikladnih komentara.

Pročitajte još

– Mudro se oblačim, prikrivam sve nedostatke, ali mladost je mladost. Lepa sam ja, negovana, dobro se držim, ali ja imam dve ćerke i, kad ih pogledam, vidim da sa njima ne mogu nikako da se poredim. Ima tu svega i svačega, ali ja na to ne obraćam pažnju. Ako neko prekorači meru dobrog ukusa i vaspitanja, ja ga blokiram. Ne može niko da mi se obraća kao da sam klinka. Da se razumemo. „Poštovanje, gospođo Mančić, divni ste! Na to kažem hvala i to je u redu – ispričala je Suzana ranije za „Kurir”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike