Sanja Maletić progovorila o borbi za potomstvo: Ne odustajem do poslednjeg daha, čuda su moguća

12.04.2021

18:59 >> 19:00

0

Autor: D. Božovć

Pevačica je imala u planu da ode na vantelesnu oplodnju, ali zbog klinička slika u tom trenutku to nije bilo izvodljivo

Sanja Maletić progovorila o borbi za potomstvo: Ne odustajem do poslednjeg daha, čuda su moguća
Copyright Printscreen Instagramsanja_maletic_official

Pevačica Sanja Maletić ne voli da iznosi privatne probleme u javnost, ali je ovoga puta napravila presedan, te je progovorila o borbi za potomstvo, ali i bolesti koja joj otežava da se ostvari u ulozi majke.

Naime, Sanja je priznala da je trebalo da ide u Prag na vantelesnu oplodnju, ali da je iz zdravstvenih razloga bila sprečena da to uradi.

– Ova tema jeste osetljiva, ali dok god je pitanje na tu temu pristojno sama tema nije neprijatna. Imala sam u planu da idem u Prag, ali do realizacije nije došlo zbog sveobuhvatne kliničke slike koja mi u tom momentu nije bila dobra. Do poslednjeg daha neću odustati. Čuda su moguća – rekla je pevačica.

Sanja se već godinama bori sa štitnom žlezdom, a sada je otkrila kako napreduje njen oporavak.

– Teška je to bolest. Kada još dobiješ i autoimunu bolest Hašimoto gratis, onda tek postaje zanimljivo. Borba je svakodnevna i nema pauze. Menjam se kao i svi mi. Dobila sam koji kilogram više, ali ne muči me. Ako je išta dobro donela ova prinudna pauza u mom poslu to je da se u zdravstvenom smislu osećam bolje. Odmorna sam.

Trenutna epidemiloška situacija i prinudna pauza su joj, kako kaže, prijale, kako bi povratila svoje zdravlje, a firma koju poseduje joj je omogućila da nastavi normalan život, bez ikakvih trzavica.

Pročitajte još

– Na sreću, nije mi potrebna pomoć. Živim dostojanstveno. Zadovoljna sam onim što imam i zahvalna Bogu na svakom novom danu. Firma koju imamo dobro posluje. U mojoj kući žive vredni i radni ljudi. Raditi se mora. Od gledanja u vedro nebo i kukanja nema hleba – rekla je Sanja Maletić za Espreso.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike