Ne volim osobe koje imaju 100 ličnosti u jednoj: Vanja Knežević izabrala najomraženijeg člana žirija „Zvezda Granda”

12.04.2021

19:33 >> 19:16

0

Diskvalifikovana kandidatkinja objasnila je da roker Đorđe David često menja mišljenje, te da joj se to ne dopada

Ne volim osobe koje imaju 100 ličnosti u jednoj: Vanja Knežević izabrala najomraženijeg člana žirija „Zvezda Granda”
Copyright Printscreen Instagram/knezevicvanja

Od trenutka kada je diskvalifikovana iz takmičenja „Zvezde Granda”, Vanja Knežević privlači veliku pažnju javnosti, a ovoga puta ona je za medije pričala koji član stručnog žirija joj je najomraženiji.

Poznato je da je kandidatkinja diskvalifikovana na zahtev Jelene Karleuše, a putem društvene mreže Instagram njih dve su nastavili rat koji je započeo u studiju. Međutim, na pitanje koji član žirija joj je najomraženiji, Vanja je dala pomalo iznenađujući odgovor. Naime, ona je imenovala Đorđa Davida kao osobu koja često menja mišljenje.

Printscreen/Grand/ATA Images

Marija Šerifović mi je najomiljeniji član žirija, Dragana Stojkovića Bosanca mnogo poštujem. Neka ostane Đorđe David, vidim da često menja svoja mišljenja. Ne volim takve osobe koje imaju 100 ličnosti u jednoj. Neke stavove ne razumem, ali ga poštujem – rekla je Vanja Knežević za Blic.

Podsetimo, Vanja je nakon diskvalifikacije dobila mogućnost da snimi prvu pesmu, a na putu ka ostvarenju ovog cilja joj je pomogla pevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

– Istina je da radim na svojoj prvoj pesmi i presrećna sam zbog toga. Još uvek nisam svesna šta mi se dešava, jer se sve tako brzo odvija, kao da sam se probudila iz nekog ružnog sna i sada uživam u divnim stvarima. Nadam se da će reakcije publike biti dobre, trudimo se da sve bude kako treba i kako smo zamislili. Nadam se da ću opravdati očekivanja – kaže Vanja, a zatim se raspričala o Ražnatovićevoj.

Printscreen/ATAImages

– Volela bih bolje da je upoznam i iskreno se nadam da će biti prilike i za to. Bila bi mi velika čast i zadovoljstvo. Znam skoro sve njene pesme i sve su mi drage na svoj način – ispričala je Vanja Knežević za 24sedam.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike