Još jedno romantično veče u nizu: Dara Bubamara objavila fotografiju iz kreveta sa dečkom

14.04.2021

16:47 >> 16:44

0

Pevačica je pokazala koliko uživa kad kraj nje spava Toni

Još jedno romantično veče u nizu: Dara Bubamara objavila fotografiju iz kreveta sa dečkom
Copyright Dara Bubamara ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Dara Bubamara skoro godinu dana uživa u emotivnoj vezi sa izvesnim dečkom Tonijem, koji je više od dve decenije mlađi od nje. Sada je isplivala nova intimna fotografija ovog ljubavnog para, a Dara ne krije koliko uživa u zagrljaju svog dragog.

Naime, Dara je objavila fotografiju iz postelje gde se vidi kako pored nje spava Toni, a ona uživa u fotografisanju, te je jedan romantičan trenutak podelila na društvenoj mreži Instagram. Pevačica i njen izabranik Toni su pravi primer para koji pokazuje da ljubav ne zna za granice.

Printscreen Instagram/darabubamara_official

Inače, pevačica trenutno uživa u Dubaiju, a svi su se pitali sa kim je otišla, ali mogli smo i pretpostaviti, da je u knjigu uspomena želela da upiše i ovo putovanje sa Tonijem.

Podsetimo, pevačica je ranije pričala kako se pored Tonija oseća voljeno i kao prava kraljica, zajedno putuju, a on je čini najsrećnijom ženom na svetu.

– Posle dužeg vremena me neko gleda kao kraljicu. Gleda me kao ženu pravu. Lep mi je osećaj sa Markom. Teško da neko bude dominantan prema meni, ali i to se desilo – izjavila je nedavno pevačica za emisiju „Ekskluzivno”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike