Slučajno se sreli, pa ludo zavoleli: Estradni brakovi koji odolevaju vremenu! (FOTO)

15.04.2021

11:06 >> 12:25

0

U pitanju su višedecenijske ljubavi, o kakvima mnogi samo maštaju

Slučajno se sreli, pa ludo zavoleli: Estradni brakovi koji odolevaju vremenu! (FOTO)
Copyright Lepa Bena, Dragana Mirković, Toni Bjelić, Boba Živojinović Instagram screenshot, Dragana Mirković

Pored brojnih turbulentnih ljubavnih priča, pa i razvoda, na estradi postoje i one koje traju, te koje, čini se, baš ništa ne može da ugrozi. Pojedini su već bili jednom, pa i dva puta u braku, dok nisu pronašli pravu sreću pored svojih muzičkih partnera. Kao i dosta drugih mladih, tvrdili bi da je u pitanju ljubav na prvi pogled – a sada za to imaju i dokaz, posle 20-30 godina braka.

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović upoznali su se u novogodišnjoj noći, 1988. godine. Svojevremeno, pevačica je za domaće medije opisala energiju koju su osetili pri upoznavanju „kao trenutak kad je srela svoju srodnu dušu”. Tada, prema njenim rečima, „dopala joj se njegova spontanost i iskrenost i znala je da nema mnogo vremena za gubljenje, jer su im karijere tada bile u zenitu.”

– Sećam se, upoznali smo se posle premijere prvog dela filma „Hajde da se volimo“ u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić. Sećam se da sam davala intervju za „Ilustrovanu politiku” i da me je Raka sa novinarkom zaključao u kancelariju da možemo normalno da pričamo – prisećala se Brena jednom prilikom za „Blic ženu”: U neko doba je Raka ušao sa Bobom i upoznao nas. Zagrlili smo se iako se ranije nismo upoznali, bar ne u ovom životu, ali osetili smo ono što ne dožive svi, lepotu susreta i energiju jaču od svega.

Par je sudbonosno „da” izgovorio nakon četiri godine zabavljanja – na svadbi decenije u hotelu Interkontinental u Beogradu, 7. decembra 1991. godine. Zajedno, dobili su sinove Stefana i Viktora, dok Boba iz prvog braka ima i sina Filipa.

Njena koleginica Dragana Mirković na jednom nastupu u Beču upoznala je sadašnjeg supruga Tonija Bjelića. Upoznao ih je estradni menadžer, a prema podacima iz njegove biografije, on je tada shvatio da je u pitanju ljubav na prvi pogled. Posle godinu i po dana veze na daljinu, Dragana je otišla kod Tonija u Beč, odlučivši da sa njim započne zajednički život. Bjelić je, kako je jednom sam ispričao – dugo smišljao način kako da je zaprosi, ali joj je na kraju predložio da se za njega uda spontano, dok su stajali na semaforu i u automobili čekali da se „otvori zeleno svetlo“. Ostalo je – istorija.

U braku, dobili su ćerku Manuelu i sina Marka.

Foto: Printsceen Instagram

Biljana Jevtić i Aca Ilić takođe su jedan od najskladnijih bračnih parova na estradi. Njih dvoje nikada nisu pratili skandali, a vezu su započeli veoma mladi. Pevačica je često umela da istakne i kako se za tri decenije zajedničkog života – i oni sami nikad nisu posvađali. Venčali su se u septembru 1989, a voditeljka Suzana Mančić bila je kuma na venčanju. Zajedno, dobili su sina Ivana.

– Trideset godina braka i moje dve najveće ljubavi – napisala je u oktobru 2019. godine.

Biljana Jevtić i Aca Ilić Facebnook screenshot

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš ljubavnu priču započeli su posle harmonikaševog razvoda od Zoričine koleginice, Vesne Zmijanac. Gostujući u „Grandu”, Zorica je jednom prilikom rekla kako nju: „Volim najviše na svetu, samim tim što se razvela od tako divnog čoveka, a meni je omogućila da upoznam veličinu prave ljubavi.

Pročitajte još:

Pevačica je pre Kemiša, inače, dva puta bila u braku i dobila troje dece.

Upoznali su se na poslu, u Parizu. Zorica je Kemiša tada čekala u kolima, dok su njega zadržavale izvesne lepotice, prenosili su mediji.

– Šta vi radite s mojim mužem? A ti, harmoniku u ruke i polazi! U autu sam mu rekla: „Izvini, kolega, morala sam to da uradim, jer nije u redu ni da čekamo”. Da bi se iskupio, Miroljub je odlučio da nas sutradan isprati do aerodroma, jer je trebalo da se vratimo u Beograd pre njega – ispričala je svojevremeno Zorica.

Zajedno, dobili su ćerku Zlatu.

Ljubav Vesne i Đoleta Đoganija, uprkos razlici u godinama, takođe odoleva vremenu. „Za njima” su već dve decenije, dok je denser ranije bio sa Slađom Delibašić, sa kojom je dobio i dve ćerke. Sa Vesnom, dobio je ćerku Lauru i sina Adriana.

Vesna i Đole Đogani ATAImages/Antonio Ahel

Osvojio ju je tako što ju je „malo prevario”, pričao je u jednoj emisiji – pošto ga je posmatrala samo kao poslovnog saradnika i frontmena grupe „Đogani”, rekao joj je da će na izvesnom gostovanju deliti sobu jer su sve ostale zauzete.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike