Severina nakon 17 godina progovorila o snimku sa jahte: Šest meseci nisam izašla iz kuće

15.04.2021

17:44

0

Pevačica ističe da je dobila brojne osude zbog videa na kojim je bila sa tadašnjim partnerom, a mnogi su mislili da je to uradila zbog popularnosti

Severina nakon 17 godina progovorila o snimku sa jahte: Šest meseci nisam izašla iz kuće
Copyright J. M. S./ATAImages

Pevačica Severina Kojić nakon 17 godina rešila je da progovori o temi koja ju je dugo mučila. Naime, radi se o njenom eksplicitnom snimku sa jahte, objavljenom 2004. godine, a na kojem je sa tadašnjim partnerom Milanom Lučićem. Mnogi su bili mišljenja da je pevačica sama, zarad reklame, poslala snimak u javnost, ali je ona to oštro demantovala.

– Nikad nisam tražila da moja intima izađe vani. To je bio veliki šok. Dala sam onda dva intervjua povodom toga, i to je bilo to. Bilo je teško, ali preživela sam. U rok službe ili, što bi u Splitu rekli, tempi pasati. Ali eto, bila je to zabava, nekima i dan-danas. Pa kad mi nemaju šta reći, onda mi spominju taj nesretni snimak s broda – priča Severina.

J. M. S./ATAImages

Pevačica navodi da su ovo bili veoma teški trenuci za nju, koje je uspela da prebrodi zahvaljujući svojoj porodici i prijateljima.

– Ali moja Lepa Smoje me je tad nazvala i rekla: „Mala, koji su to punjetari (splitski izraz za nedorasle mladiće)? Kad je ona stvar imala veze sa moralom? Ko je to izmislio?“ Peki me je tad nazvao da me nasmeje i rekao: “Pa ne možeš snimati sve u jednom kadru. Trebala si raskadrirati…” Arsen Dedić je pak krenuo telefonski razgovor na način: „Kolegice, čujem da vam treba filmska muzika?“ Mama je bila najpreciznija, rekla je: „Ajde, ćerce, jednom ćemo se tome smejati.“ I smejemo se danas – navela je Severina.

Iako su njeni prijatelji to sve okrenuli na šalu, pevačici kako kaže, nimalo nije bilo prijatno zbog ovoga, te nekoliko meseci nije izlazila.

– Ali tad nisam šest meseci izašla iz kuće. Prvo je bilo žaljenje, a onda osuda da sam to sama dala zbog popularnosti. Ali, hleba i igara… Pod rubriku Zabava i Show – zaključila je pevačica u intervjuu za „Nedeljnik“.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike