Plakao je zbog nje kao malo dete: Suze Džeja Ramadanovskog se još pamte (FOTO)

08.12.2020

09:25 >> 15:57

0

Pevač je pre tri godine gostovao u jednoj emisiji na TV Pink sa ćerkom Marijom, a tada je od uzbuđenja jedne gledateljke potpuno bio razoružan

Plakao je zbog nje kao malo dete: Suze Džeja Ramadanovskog se još pamte (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Uz pesme Džeja Ramadanovskog mnogi su plakali, gutali knedle zbog emocija koje je pružao velikodušno u svojim pesmama, ali je i pevač sam bio vrlo emotivan.

Svoje ćerke, Anu i Mariju, voleo je najviše na svetu, ali i unuke kojima se poslednjih godina neizmerno posvetio. Međutim, još se prepričavaju suze Ramadanovskog koje je lio usred emisije tokom jednog gostovanja na TV Pink, kod Rade Radenović. Tada je Džej došao u studio sa ćerkom Marijom, koja je na tatu povukla muzički talenat, a jedna gledateljka ga je rasplakala svojom iskrenošću. I ne samo da su Džeja obožavali njegovi prijatelji, već je i njegova publika osećala kao da ga poznaje čitav život. Tada, 2017. godine svi su zapamtili pevačeve suze, kada je jedna obožavateljka rekla njegovoj ćerki da treba bude ponosna na oca.

Printscreen/ TV Pink

– Marija, budi ponosna na svog oca, budi srećna što imaš takvog oca. Svako voli svog roditelja, ali on je izuzetan – poručila je gledateljka, te se Marija nasmejala, a Džej pustio suze.

– Dragi moj Džej, hoću nešto da ti kažem. Ti si naša legenda. Nemojte da mi ga pomerate iz kadra, hoću da ga gledam, nisam ga se nagledala! Dragi Džej, od pesme „Zar ja da ti brišem suze“ pa do svega ovoga danas. Nemoj Džej, nemoj suze molim te! Pored tebe smo plakali, pored tebe smo igrali, pored tebe smo živeli. Ti si jedna od legendi koja nikada neće nestati! Svako neka piše šta hoće, ali ti si zapisan za sva vremena u mnogim srcima. U mom, to znam, ali u mnogim srcima. I budi srećan što si se rodio. Ja sam srećna što te imamo. Džej, dragi Džej… Budi jak! Podigni glavu i samo napred! Molim te, Džej, ne možemo bez tebe! Veruj mi, ja ne mogu da zamislim da ne mogu da čujem tebe, lutko moja, kako mi se smešiš. Ti imaš dušu, ti imaš srce, dragi moj Džej. Meni sada idu suze… Godine su sve rekle i vekovi će ostati da pričaju o tebi. Tvoje pesme govore, tvoja duša govori, tvoje srce. Sve ono što ti imaš u tebi. Mi imamo dosta dobrih pevača, ali ne zna svako da pokaže, dušom da iznese svaku pesmu i stih. A ti si, moj Džej, to umeo od prvog trenutka kad si se pojavio – ispričala je gledateljka, zbog koje je pevač plakao kao kiša – poručila mu je ona, a Džej je posle jedva govorio od uzbuđenja.

Printscreen/ TV Pink

Podsetimo, pevač je preminuo u 57. godini od srčanog udara, u svom stanu na Dorćolu.

Pročitajte još:

Vanesa Šokčić za 24sedam: Džej je bio džentlmen, znao je da se ponaša i imao je manire!

Za njega je ovaj sto uvek bio rezervisan: Džej je ovde voleo da igra remi (FOTO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike