Oblačio mi je mušku garderobu i šišao na kratko! Karleuša o detinjstvu: Nosila sam stvari od rođaka!

17.04.2021

19:39 >> 19:49

0

Pevačica se osvrnula na stajling svojih ćerki Atine i Nike, pa se prisetila kako je nju otac stilizovao u njihovim godinama

Oblačio mi je mušku garderobu i šišao na kratko! Karleuša o detinjstvu: Nosila sam stvari od rođaka!
Copyright ATA images

Jelena Karleuša vodeća je po modi na muzičkoj sceni zbog hrabre scenske garderobe, zbog koje je često i kritikovana da preteruje, pa je ispričala koji su mogući razlozi za tolikom željom da se stilizuje.

Pevačica je obasnila kako je njena starija naslednica Atina u mnogočemu povukla na nju, ali i da ne smemo zapostaviti Niku čije vreme tek dolazi. Jelena ističe kako njene ćerke trenutno imaju drugačiji modni stil, pa se prisetila kako se ona oblačila u njihovim godinama.

– U tim godinama mene je tata oblačio u mušku garderobu i šišao me baš na kartko i možda je to razlog zašto sada kupujem toliko garderobe i preterujem u opsesiji, ali stvarno sam nosila od nekih muških rođaka stare stvari. To je bilo takvo vreme, a sada je devojčicama sve dostupnije- ispričala je JK za Grand News.

Jelena je imala mnogo upečatljivih stajlinga. Od toga da je uvek sve izazovno uz pokazivanje atributa, do neobičnih cipela, frizura i preskupih modnih komada. Ona obožava da nosi haljine uz telo koje su čewsto delokoltirane, nekad je na ivici da joj se vide intimni delovi tela, minići su uvek prisutni, a sve to uz visoke potpetice.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike