Robert De Niro u finansijskoj krizi zbog problema sa suprugom: Mora da prihvata sve uloge zbog brakorazvodne parnice

18.04.2021

11:30 >> 11:40

0

Slavni glumac pre tri godine podneo je zahtev da se rastane od Grejs Hajtauer, koja mesečno na luksuzan život troši i 400.000 dolara

Robert De Niro u finansijskoj krizi zbog problema sa suprugom: Mora da prihvata sve uloge zbog brakorazvodne parnice
Copyright Profimedia

Robert De Niro u velikim je finansijskim problemima zbog supruge Grejs Hajtauer, s kojom prolazi kroz brakorazvodnu parnicu.

Njegova advokatica, na ročištu koje se održalo u petak, napomenula je da je glumac i sa 77 godina prinuđen da prihvata sve uloge koje mu se nude, kako bi mogao finansijski da opstane zbog supruge koja nemilice troši. Kako navodi sajt Page Six, Grejs na odeću, nakit i ostale luksuzne stvari mesečno troši oko 400.000 dolara.

– Gospodin De Niro ima 77 godina, iako voli svoj posao, on u tim godinama ne bi trebalo da radi ovakvim tempom. Po 12 sati dnevno, bez odmora. Mogao bi sutra da se razboli i tada bi sve bilo gotovo – rekla je De Nirova zastupnica.

Profimedia

S obzirom na to da državi duguje porez, honorar od De Nirova dva naredna filma otići će isključivo u te svrhe, napomenula je advokatica. Međutim, advokat njegove supruge tvrdi drugačije. Naime, sve dok se ne razvedu, holivudska zvezda bi prema predbračnom ugovoru trebalo svojoj, uskoro bivšoj, supruzi da omogući da živi onako kako je do tad navikla. Njen advokat je podsetio  na to da ni De Niro ne štedi na svojim troškovima. Tako navodno helikopterom odlazi na doručak, a svoje prijatelje na Floridi posećuje privatnim avionom. Iako je to druga strana demantovala, sudija Vrhovnog suda konstatovao je da će bez obzira na sve, obe strane “izaći bogatije iz cele priče”, te da je za 99 odsto sveta reč o nezamislivim troškovima.

Podsetimo, glumac i njegova supruga venčali su se 1997. godine, ali su se razdvojili 1999. godine. Par se, zatim, pomirio i 2004. godine obnovili zavete. Međutim, ipak im nije uspelo, pa je Robert pre tri godine ponovo podneo zahtev za razvod.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike