Iznenadili su ga policajci! Topalko dobio prijavu za vožnju u pijanom stanju: Ne mogu da verujem kakav je to čovek da se raduje!

18.04.2021

13:47 >> 13:50

0

Pevač se iznervirao jer je policajac, osim rutinske kontrole, želeo da mu napiše još jednu kaznu

Iznenadili su ga policajci! Topalko dobio prijavu za vožnju u pijanom stanju: Ne mogu da verujem kakav je to čovek da se raduje!
Copyright Milan Topalović Topalko ATAImages/Antonio Ahel

Milan Topalović Topalko dospeo je nedavno u medije zbog vožnje u pijanom stanju, pa je konačno ispričao šta se desilo kada ga je policija zaustavila.

Pevač je objasnio da ga je policija zasutavila kako bi izvršili rutinsku kontrolu, pa je morao da uradi i alko-test. To ne bi bio problem, da nije malo popio, a na kraju je prošao sa prijavom.

– Policija je radila svoj posao, test je pokazao 0.27 promila i morao je da piše prijavu – ispričao je Topalko i dodao kako ga je posebno iznerviralo kada je policajac pritrčao da proveri i da li mu je vozilo registrovano, nadajući se da će mu napisati još neku kaznu.

– Za alkohol je ok, radio je svoj posao, ali za ovo ja ne mogu da verujem kakav je to čovek da se raduje tome, ali nije imao sreće jer su mi kola registrovana – ispričao je pevač tokom gostovanja u Grand magazinu.

On je istakao kako je ta vest dospela na naslovne strane tako što je neko iz policijske stanice to proširio, ali da se takve stvari kose sa onim što policajci treba da predstavljaju.

– Policijski posao je odgovoran i profesionalan i radi se u tajnosti, a ne kao radio mileva – zaključio je Topalko.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike