Jana je i te kako zahvalna koleginici zbog koje je „Šta će ti pevačica" postala hit: Zbog nje se sve preko noći promenilo!

18.04.2021

15:19 >> 16:51

0

Kada je izdala ovu pesmu, priznaje, sama je nije forsirala, ali kasnije, u jednoj emisiji, dobila je svojih pet minuta

Jana je i te kako zahvalna koleginici zbog koje je „Šta će ti pevačica" postala hit: Zbog nje se sve preko noći promenilo!
Copyright Jana Todorović ATAImages/Antonio Ahel

Jedan od velikih hitova koji se već godinama sluša na raznim slavljima, te izvodi na brojnim nastupima, svakako je „Šta će ti pevačica” Jane Todorović. Međutim, kada je tek bila izdata, nije joj „se smeđila” baš tako blistava budućnost. Jana je, kako je priznala u „Zvezde Granda Specijalu” i te kako zahvalna Tanji Savić što ju je „pogurala” napred, kada ju je izvela tokom jednog gostovanja.

– Ja sam pesmu izdala i nisam je nešto forsirala, niti se čulo nešto za nju. Tanja Savić ju je otpevala u nekoj emisiji i ona je preko noći postala hit. Ona je to iznela sa svojom nekom energijom, fenomenalno. Ona je pretalentovana devojka i ja je obožavam – otkrila je Jana.

Voditelj emisije zatim je istakao kako je to bila „dve muve – jednim udarcem” situacija.

– Sa tom pesmom je postala zvezda, a tebi dala vetar u leđa da se više čuje – rekao je, sa čime se Todorovićeva složila i dodala da sve njene koleginice obožavaju ovu pesmu i da nema proslave, a da se ona ne čuje par puta.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike