Vanesa Karlton je hit „A Thousand Miles" posvetila poznatom glumcu: Nisu se ni upoznali, a ona ga je već toliko volela!

19.04.2021

20:25 >> 07:36

0

Pesma je ponovo jedna od glavnih tema razgovora, otkako je pevačica otkrila koju tajnu krije

Vanesa Karlton je hit „A Thousand Miles" posvetila poznatom glumcu: Nisu se ni upoznali, a ona ga je već toliko volela!
Copyright Vanesa Karlton printscreen ,,Your Morning"

Skoro 20 godina stara pesma „A Thousand Miles” Vanese Karlton u stvari je napisana – za jednog glumca. U pitanju nije niko s kim je ona izlazila i veliko je pitanje, pišu strani mediji, da li je on uopšte „znao za njeno postojanje” pre ovog gesta. On joj je bio takozvani selebriti kraš, odnosno poznata ličnost o kojoj je maštala, jer joj se dopao „preko ekrana”. Naime, bile su je obuzele toliko jake emocije – da ih je na kraju prenela na papir, a onda i pesmu.

– Pesma je o mojoj simpatiji iz Džulijarda (škole). Nikad mu se nisam obratila. Bila sam baš povučena. Mislila sam da tako nešto meni nikad ne bi moglo da se desi – priznala je u intervjuu za „Vajs” 11. aprila pa iznova pokrenula lavinu komentara, vezanih za ovaj hit: Ne smem da kažem ime ove osobe, on je, znate, poznati glumac i ne želim to da uradim. Takođe, on ne zna da je pesma o njemu – zaključila je, ali to joj nimalo nije pomoglo.

„Spisak kandidata”, naime, napravili su fanovi koji su izračunali koliko je ona mogla da ima godina kada je pesma nastala, odnosno kada ju je izvesni mladić inspirisao. Vanesina majka Hajdi, takođe, kao da se pridružila „inspekciji” – ispričala je kako je deo intrumentala nastao tokom leta, kad je njena ćerka imala 17 (1997).

Prema tome, Vanesa je, prema zaključku fanova, pesmu najverovatnije posvetila: Adamu Drajveru, Oskaru Ajzaku, Entoniju Makiju, Vesu Belntiju, Glenu Hovertonu, Kristijanu Kamargu, Dejvidu Konradu, Metu Kislaru, Stivenu Kunkenu ili Alanu Tudiku jer – svi su se školovali sa njom od sredine ili nekih kasnijih ’90, a iako nisu baš isto godište, oni su, pak, postali poznati glumci.

Pevačica i dalje mudro ćuti. Činjenica da je „poznati glumac” već se daleko čula.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike