Žika Jakšić razbio sebi glavu zbog devojke: Završio sam modar i sa šavovima

19.04.2021

07:48 >> 07:41

0

Autor: D. Božović

Voditelj emisije Nikad nije kasno ispričao je svojoj publici da je neposredno pred odlazak u vojsku raskinuo sa devojkom, te je od tuge polomio flašu o glavu

Žika Jakšić razbio sebi glavu zbog devojke: Završio sam modar i sa šavovima
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Žika Jakšić, jedan od najuspešnijih producenata i voditelj emisije „Nikad nije kasno“, ispričao milionskom auditorijumu da je razbio sebi glavu zbog devojke. Naime, Žika je objasnio da je neposredno pred odlazak u vojsku raskinuo sa devojkom zbog čega mu je bilo mnogo teško.

Njegovu tugu dodatno je podgrajala numera preminulog pevača Predraga Živkovića Tozovca „Nije sve još prošlo“, te je čuvši prve taktove uzeo flašu i razbio je o glavu, a krv je počela da lije na sve strane.

– Trebalo je da krenem u vojsku za dva dana i onda sam skroz bezveze raskinuo sa devojkom, a kakva je to ljubav bila… Otišao sam u kafanu i kad je krenula pesma od Tozovca „Nije sve još prošlo“ uzeo sam flašu i razbio sebi o glavu – kazao je Jakšić, pa objasnio kakve je posledice imao zbog ovog poteza.

Foto: M.M./ATAImages

– Lila mi je krv, razbio sam sebi arkadu, al’ sam samo pevao i pevao. A joj, kakva sam budala bio, mnogo je to bila velika ljubav. Posle sam modar sa šavovima otišao u vojsku – dodao je Žika u emisiji „Nikad nije kasno“.

Podsetimo, Žika je bio u braku sa voditeljkom Dajanom Paunović sedam godina, a sa njom ima sina Dušana o kojem se oboje brinu. Nakon razvoda oboje su se pohvalili da imaju savršen odnos.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike