Ivana je u ratu izgubila brata, pa posle umalo ostala i bez oca Miše Kovača: Tada se okrenula porocima i jedva ih se otarasila!

19.04.2021

20:19 >> 19:18

0

Autor: M. Gudžulić

Hrvatsku pevačicu čekao je trnovit put do izlečenja

Ivana je u ratu izgubila brata, pa posle umalo ostala i bez oca Miše Kovača: Tada se okrenula porocima i jedva ih se otarasila!
Ivana Kovač Instagram screenshot

Mišo Kovač pokušao je da presudi sebi 1999. godine, pucavši u grudi. Bio je depresivan kad je izgubio sina i s time se dugi niz godina borio. Međutim, na sreću, brzo su ga pronašli i ukazali mu preko potrebnu pomoć.

Ipak, čitava drama ćerki Ivani je teško pala, posebno posle pogibije brata Edija. Ona je tada, krajem devedesetih, pronašla utehu u narkoticima.

Ivana i Mišo Kovač, screenshot Ivana Kovač Youtube

Prva koja je primetila da nešto nije u redu bila je njena majka Anita, a kako nije želeo da izgubi još jedno dete, ubrzo za njom reagovao je i Mišo, te činio sve samo da se ona izvuče iz tih kandži.

– Izvukla sam se, ali nije bilo nimalo lako. Rekla bih da je zapravo strah od povratka u komunu bio presudan – ispričala je svojevremeno Ivana, prenosi „Blic”, koja je dve godine provela u izvesnoj komuni i na lečenju.

Nešto kasnije, inače, oprobala se kao pevačica grupe „Magazin”.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi