Nije s reperom, nego sa sportistom? Ovog fudbalera prozvali „glavnim krivcem" za raskid Breskvice i Vojaža! (FOTO)

23.04.2021

18:57 >> 18:59

0

Nakon što se na društvenim mrežama povela rasprava o tome da li su ona i Brzi Grizi sada zajedno, priča o krahu velike ljubavi mladog muzičkog para dožive

Nije s reperom, nego sa sportistom? Ovog fudbalera prozvali „glavnim krivcem" za raskid Breskvice i Vojaža! (FOTO)
Copyright Breskvica i Vojaž ATAImages/Antonio Ahel

Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović, poznatiji kao Breskvica i Vojaž, otkako su raskinuli – jedna su od glavnih tema razgovora javnosti. Njihovi brojni fanovi ne prestaju da postavljaju pitanje šta je bio pravi razlog za krah ljubavi, ali i, eventualno, ko se „isprečio na putu njihove sreće”. Trenutno, prema navodima „Kurira”, „na tapetu” je mladi fudbaler Partizana, Filip Stevanović, koji je pre nekoliko meseci potpisao ugovor za Mančester siti, a sa kojim je, navodi se dalje, pevačica planirala da uskoro ozvaniči vezu.

Filip Stevanović ATAImages/A. K.

Breskvica i Vojaž se, inače, još uvek nisu javno oglašavali, posebno akonto detalja raskida, osim putem storija na društvenim mrežama. Tim potezom, pak, dodatno su zaintrigirali, te su mnogi oni koji su pokušali da „čitaju između redova” šta je bivši ljubavni par hteo da poruči.

Vojaževi fanovi tako su u jednom trenutku „povezali” Breskvicu sa drugim mladim reperom (Brzi Grzi), zbog „sporne fotografije na njegovom profilu” – gde se, navodno, video njen kaput.

Anđela Ignjatović Breskvica Instagram screenshot

Međutim, prema rečima izvora pomenutih medija, pevačica i dve godine mlađi fudbaler već i te kako uživaju zajedno. Navodno, upoznali su se preko zajedničkog prijatelja te ušli u romansu, a zatim su i bili viđeni zajedno u jednom poznatom prestoničkom lokalu.

Međutim, povodom ovih tvrdnji, Stevanović je izdao saopštenje za javnost, u kom je poručio: „Poštovani, povodom informacije koja se pojavila na portalu o mojoj navodnoj vezi sa gospođicom Anđelom Ignjatović, alias Breskvica, ovim putem izričito demantujem svaku povezanost sa gospođicom koju nikada nisam upoznao niti bio u njenom društvu. Ovim demantijem želim da stavim tačku na sve dalje spekulacije.”

MN Press

Ipak, na društvenim mrežama tek sad „sve gori” od komentara, dok bivši mladi par na njih i ne obraća pažnju i ne oglašava se i dalje po tom pitanju.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike