Marijana Mićić: Moj partner i ja smo zajedno pobedili koronavirus, sada slavimo život! (FOTO)

08.12.2020

22:02 >> 21:25

0

Autor: Z. T.

Voditeljka i glumica je na svom Instagram profilu saopštila da je poslednji test pokazao negativne rezultate, čemu se raduje

Marijana Mićić: Moj partner i ja smo zajedno pobedili koronavirus, sada slavimo život! (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Marijana Mićić preležala je koronavirus zajedno sa svojim partnerom Milošem Marjanovićem sa kojim je već nekoliko godina u srećnoj vezi.

Voditeljka i glumica je na svom Instagram profilu saopštila da je bila pozitivna na virus, a da je poslednji test pokazao negativne rezultate, čemu se raduje.

– Negativni smo, zdravi smo, dobro smo️. Ova Covid priča je sa srećnim krajem. Svakodnevno slušamo teške priče, tužne priče, loše vesti, poražavajuće brojke… Ne potcenjujem bolest, ne osuđujem strah, razumem ovo kolektivno magnovenje koje traje dugo, predugo… Kao neko ko je hodajuća paranoja, puna strahova osnovanih ali i onih drugih, kao neko ko se čuvao i nije imao kontake tokom proteklih meseci, zarazila sam se, tačnije zarazili smo se zajedno Miloš i ja u istom trenutku, satu, sa identičnim simptomima – napisala je ona na početku.

Marijana je dodala da sada slave život i raduju se svakom novom danu, ali i apelovala na sve ratioce da vode računa o svom zdravlju.

– Tog trenutka sam se isključila, tv, portali, internet, sve što postoji odakle dopiru vesti za mene je tog momenta prestalo da postoji. Pojavila se disciplina, hrabrost, snaga i mir. Mir u dubini. Strah je lebdeo svuda oko mene, ali mir u meni je bio jači. Pobedili smo ovo zajedno, ipak nas je bilo dvoje i bili smo jači. Mi – COVID: 1-0 (mada iskreno mislim da je 2-0 jer smo sve ovo prošli u januaru). Za nas danas počinje Nova godina, mi slavimo život, zdravlje i jedno drugo. Nije važno koji je datum, jer 1. januara 2021. ovo kolektivno ludilo neće nestati. Čuvajte se, ali se nemojte plašiti, čini mi se da bolesti vole strah. Radujte se danas, večeras, kao da je sutra Nova godina. Svi smo isti, nema zaštićenih, samo disciplinovanih i onih koji na prvi simptom reaguju. Usporite. Čuvajte se. Radujte se. Volite se – poručila je ona.

PROČITAJTE I:

Madona je promenila imidž i sada izgleda potpuno drugačije (FOTO)

Ove zvezde su zaradile milione, a plaćale su kirije: Neke su i dan-danas podstanari!

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi