Svi detalji serije "Kafane na Balkanu" o životu Ace Lukasa: On će isto biti deo snimanja! Prva klapa krajem leta!

24.04.2021

13:48 >> 13:52

0

Kasting za glumce biće organizovan krajem maja, a reditelj koji preuzima ovu priču ugledno je ime u filmskom svetu

Svi detalji serije "Kafane na Balkanu" o životu Ace Lukasa: On će isto biti deo snimanja! Prva klapa krajem leta!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Aca Lukas nedavno je izbacio novi album “Uspavanka za ozbiljne bebe”, a serija o njegovom životu na kojoj se uveliko radi, nosiće naziv “Kafana na Balkanu”, što je ime i njegovog najvećeg hita.

Serija o popularnom pevaču radi se u saradnji sa Telekomom Srbije, a prema knjizi i scenariju za koji je zadužen Vanja Bulić. Producentska kuća “Hype”, otkrila je detalje o seriji.

– Biće deset epizoda. Lukas kaže da je jedini živi pevač o kojem je napravljena serija za života. Ali se slaže s ovom idejom. To je jedna životna priča i mislim da je to nešto što treba da ostane narednih 50 godina. On, kao pojava, toliko je kontroverzan da ga svi vole. I oni koji ga ne vole poštuju njegovu muziku i vole da je slušaju – kazali su „Hypea“ za “Dnevni avaz”.

Vanja Bulić ATAImages/Antonio Ahel

Čelnici ove kuće objasnili su da će mlađi naraštaji moći da vide kako su pravili velike koncerte, ali i mnoga druga dešavanja.

– Biće to baš zanimljivo, nešto što nije do sada u našim serijama viđeno. A i Lukas će isto biti deo serije, učestvovaće. Biće tu mlađi i stariji Lukas. Igraćemo se malo s likovima. Kasting za glumce će biti krajem maja, a prvu klapu očekujemo krajem leta – ističu iz produkcije, ali ipak  ime reditelja nisu još želeli da otkrivaju. Svakako je, kažu producenti, reč o velikom imenu.

– Neće se samo u Beogradu snimati, biće malo i Sarajeva, Skoplja i Zagreba. Nije Lukas samo život proveo u Beogradu. Biće malo i Amerike, Nemačke… Ovo će sigurno biti serija koja će pomeriti granice na estradi i u šoubizu – zaključili su iz „Hype“ produkcije.

ATAImages/ Antonio Ahel

Podsetimo, Buliću je povereno da piše o životu pevača, kao najboljeg poznavaoca njegovog lika i dela. Takođe, spekulisalo se da je i Lukasovoj bivšoj supruzi Sonji Vuksanović ponuđeno da igra glavnu ulogu, odnosno samu sebe, ali to još nije potvrđeno. Planirano je da se u filmu prikažu najzanimljiviji segmenti o Lukasu, dok će u seriji biti predstavljeni njegovo odrastanje, put kojim je išao, bavljenje rokenrolom u grupi „Viktorija“, nastupi na splavovima devedesetih godina i još zanimljivih i manje poznatih detalja.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike