Miodrag Radonjić se uskoro venčava! Glumac otkrio sve o sinu Savi i porodici: Nisam odmoran, ali sam ispunjen!

25.04.2021

10:01

0

Ssmisao života mir i spokoj koji nađeš u sebi, tvrdi glumac

Miodrag Radonjić se uskoro venčava! Glumac otkrio sve o sinu Savi i porodici: Nisam odmoran, ali sam ispunjen!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Publika sa nestrpljenjem očekuje nastavak “Južnog vetra”, a do tada je o svom liku i o privatnom životu otkrio važne pojedinosti Miodrag Radonjić, popularni Baća.

Glumac je u decembru postao otac, a sinu koga je dobio u vanbračnoj zajednici sa devojkom Milicom, dao je ime Sava. O roditeljstvu, ali i svadbi koju planiraju da organizuju, Miodrag je ispričao utiske i otkrio kada će konačno stati na ludi kamen.

– Ne mogu da kažem da sam odmoran, ali sam ispunjen. To je ono kada vas nešto zanima, znate zašto radite i kada vam je važno, onda je umor tu propratni element koji i ne mora da bude ozbiljan. Čovek shvati da ne mora da spava devet, deset sati, možeš i manje, i da funkcionišeš i sve obaviš kako treba. Sve to je privremeno, menja se on, raste, sve će da dođe na svoje – smatra Radonjić.

Šta je njemu smisao života i da li ga je sada pronašao konačno, glumac je dao filozofski odgovor.

– Mislim da nisam. To je jedno filozofsko pitanje i pitanje je da li će ikada biti odgovora na to. Onda se tu umeša religija, duhovnost i uvek se završi na tome da je smisao mir i spokoj koji nađeš u sebi. Na koji god način da ga nađeš, ako ga nađeš, to je po mom mišljenju smisao. Van toga, teško da možemo da rešimo život. Naravno, porodica je sigurno veliki oslonac u životu i ozbiljna baza. Život čine i neke druge stvari, tako da balans je najvažniji – istakao je Miodrag za “Blic”. Da li Milica i on planiraju venčanje, glumac je priznao da pandemija remeti mnogo toga.

– Naravno da čekam da prođe ovo, ne bih želeo da učestvujem u nekim novim normalnostima i da na jedan za mene neprirodan način obavim tako važne stvari u životu. Ali sigurno da planiram.

Promo/Nemanja Miščević

Njegov lik Baće ostavio je na publiku veliki utisak, pa je ispričao kako doživljava toliku popularnost.

– Vezuju me za Baću, to je upečatljva uloga koja je ostala prisutna u narodu na neki način, čak su i neke replike postale deo života, što je za mene veliki kompliment. To je nešto što me ne opterećuje, trudim se da u nekim novim ulogama dam svoj maskimum, neku novu potragu i kad-tad će se desiti da će neka druga uloga biti upečatljiva podjednako kao Baća – zaključio je Radonjić.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike