Isplivala fotografija Bojane Rodić od pre sedam godina! Trudna devojka Mirka Šijana pokazala kako je izgledala ranije (FOTO)

25.04.2021

19:36 >> 22:02

0

Autor: D. Božović

Buduća snaja Goce Božinovske je podelila uspomenu sa drugaricom, a fotografija koju je objavila stara je sedam godina

Isplivala fotografija Bojane Rodić od pre sedam godina! Trudna devojka Mirka Šijana pokazala kako je izgledala ranije (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Bojana Rodić, buduća supruga Mirka Šijana neprestano intrigira javnost, kako zbog toga što će uskoro postati snaja poznate pevačice Goce Božinovske, a tako i zbog toga što je njena sestra Bogdana postala deo porodice Ražnatović.

Poslednja objava Rodićeve na kojoj je pokazala kako je izgledala pre sedam godina privukla je veliku pažnju javnosti. Naime, Rodićeva je na svom Instagram nalogu objavila uspomene iz prošlosti, a ono što su mnogi primetili jeste da Šijanova verenica ne izgleda kao danas.

Printscreen Instagram/bojana_rodic

Podsetimo, Goca je nebrojeno puta istakla da je oduševljena svojom budućom snajom, koja je odlična domaćica, a potom je istakla da je Bojana pomogla da njen sin postane pravi gospodin.

– Hvala joj na tome! Dok sam živa biću joj zahvalna, jer je moj Mirko drugi čovek. On je sada ono što jedan muškarac u tim godinama treba da bude, pravi gospodin, pravi muž, pravi sin – ispričala je Goca Božinovska u emisiji „Premijera“.

Inače, Bojana i Mirko su pre nekoliko nedelja objavili da čekaju dečaka, a svadba koju su planirali odložena je zbog smrti Gocine majke Radmile.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike