Dosta mu je rijaliti zvezda! Kanje Vest želi da njegova nova devojka bude umetnica

25.04.2021

21:31 >> 21:48

0

Reper će uskoro okončati brak sa Kardašijankom, a već priželjkuje novu ljubav

Dosta mu je rijaliti zvezda! Kanje Vest želi da njegova nova devojka bude umetnica
Copyright Kim Kardašijan i Kanje Vest Profimedia

Reper Kanje Vest pre nekoliko nedelja potpisao je papire za razvod braka od rijaliti zvezde Kim Kardašijan, a iako se još zvanično nisu ni razveli, Vest već razmišlja o novoj ljubavnoj vezi.

Naime, Kanje je u braku sa Kim sedam godina, a izvor blizak reperu, ispričao je za „Page Six“, da želi da njegova naredna devojka bude „umetnica“, objašnjavajući, da tako „mogu da razgovaraju istim jezikom“, kao i da mu je „dosta rijaliti zvezda“.

Profimedia

Međutim, da bi neko mogao da se nazove novom devojkom Kanje Vesta, ona će morati da ispuni navedeni uslov, posebno ako se ima u vidu činjenica da on sebe upoređuje sa najvećim umetnicima ikada.

– Ja sam Mikelanđelo. Ja sam Pikaso. Ja sam nesumnjivo najveći umetnik svih vremena. U ovom trenutku to nije ni pitanje. To je samo činjenica – istakao je on u jednom od svojih tvitova.

Podsetimo, stranica „Page Six je prva izvestila u januaru da je razvod Kardašijan-Vest „neizbežan“. Zvezda rijaliti programa „U korak sa Kardašijanima“ podnela je zahtev za razvod braka u februaru. U svom zahtevu Vest navodi da su razlog razvoda nepomirljive razlike.

Inače, priča o razvodu ovog slavnog para pokrenuta je nakon što je Kanje tokom javnog nastupa otkrio da je Kim htela da abortira jedno njihovo dete. Nakon ovoga su otputovali na odmor i pokušali da spase brak, ali to nije išlo.

On takođe, traži i zajedničko pravno i fizičko starateljstvo nad njihovo četvoro dece, a Kardašijanka je istakla da mu neće uskratiti pravo da viđa naslednike.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike