Ivana Dudić je doživela filmsku ljubav: Jednu simpatiju sam upoznala na aerodromu, jurio me je i na kraju smo završili zajedno

26.04.2021

11:11 >> 11:13

0

Glumica je govorila o intimnim scenama koje snima, bivšim ljubavima, ali i nekoj budućoj koju priželjkuje

Ivana Dudić je doživela filmsku ljubav: Jednu simpatiju sam upoznala na aerodromu, jurio me je i na kraju smo završili zajedno
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumica Ivana Dudić otvoreno je govorila o mnogim detaljima kako iz privatnog života, tako i iz svoje karijere, te se osvrnula i na snimanje intimnih scena koje njenim koleginicima uglavnom ne padaju lako. Međutim, ona nema problem s tim i svoj posao shvata oybiljno i kad je reč o manje prijatnim stvarima.

Ona je u emisiji “Premijera Vikend Specijal” govorila o tome da li joj je lepota pomogla u poslu kojim se bavi.

– Ne mislim da to može da bude minus, lepo je dobiti komplimente, ali ne treba da time budeš vođen niti mariti za to. Ja volim da vidim lepe ljude, bilo muško, bilo žensko, nemam problem ni sa boljim glumicama od mene, to je moja vodilja kako da radim na sebi. U svakome postoji nešto za šta je poseban – rekla je Ivana, priznajući da savete od starijih rado prohvata i traži ih.

– Naravno, ne libim se uopšte, nisam sujetna, nisam ljubomorna, kada mislim da neko može da mi da savet u datom trenutku ili za ubuduće, uvek pitam – iskrena je bila Dudićeva. Tokom svoje karijere više puta snimala je intimne scene, pa je objasnila da li zbog toga više zarađuje.

– Ne postavljam ja uslove ni producent ni reditelj. Najintimniju scenu koju sam snimala je radio Roman Majetić. Uslovi su bili teški, bio je minus, ledena trava, mi goli i dogovorili smo se da budemo samo mi, snimatelj i on. Na tome mu mnogo hvala. Ne mora nužno da znači da dobijamo više novca zbog toga, zavisi sve od ugovora. Ja nemam problem sa tim, kada je scenario takav. Kao što je bilo u ‘Crvenom mesecu’, gde se na tako nešto čekalo 57 epizoda. Ali da se skidam radi skidanja, da budem gola tek onako, za to imam dosta pitanja i dosta mi treba da me neko ubedi da to treba – objasnila je glumica.

Njen ljubavni život uvek je interesantan javnosti, ali se u njenom životu još ništa ne dešava.

– Iskreno, ne. Ja samo maštam da volim i da budem voljena. Venčanje, svadba, to je u redu, veselje. Ali ja bih ipak da se sa nekim volim. Moji roditelji su najbolji primer da postoji ljubav za ceo život i svi u mom okruženju. E sad, da li je to zato što su se u neko drugo vreme udvarali, danas je mnogo teže, sve je mnogo na izvol’te, sve je brzo. Ja sam jednom simpatiju upoznala na aerodromu, on me je jurio tu i na kraju smo završili zajedno, to je jedna romantična komedija bila (smeh). Nisam trenutno zaljubljena, samo sam srećna. Jako se teško zaljubljujem, možda sam se jednom u životu ili dva puta zaljubila – rekla je Dudićeva.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike