Detalji porodične drame Džehverovića: Gordana se već godinama sudi sa rođenom sestrom zbog kuće u Kačarevu!

28.04.2021

10:14 >> 10:58

0

Ona ističe da nema šta nije doživela i da joj je toliko teško, da to nije normalno

Detalji porodične drame Džehverovića: Gordana se već godinama sudi sa rođenom sestrom zbog kuće u Kačarevu!
Copyright Gordana Džehverović „Pitam za druga" screenshot

Gordana Džehverović, majka pevačice Teodore Džehverović, progovorila je javno o porodičnoj drami – višegodišnjem suđenju sa rođenom sestrom, zbog kuće u Kačarevu. Tamo, ona je čitavu deceniju brinula o bolesnoj majci, koja je na kraju preminula 2010. i to na današnji dan, 28. aprila. Uznemirena zbog brojnih nagađanja, jecala je otvoreno razgovarajući o svemu.

Tragedija i nerazumevanje ju je dokusurilo.

– Dvadeset godina se sudimo. Mama mi se 2000. šlogirala, bila sam u porodičnoj kući i, one su se odrekle majke, nisu htele da je gledaju nepokretnu. Deset godina sam je čuvala, 2010. je umrla, pravile su mamu nesposobnu, nenormalnu. Rušile ugovor o doživotnom izdržavanju, fizički napadali mene, tukli ćerku, sina, svašta sam preživela. Mama je umrla 28. aprila i ne znam kako se baš potrefilo da se danas pokrenula ta tema, baš mi je teško. Tragedija – naglasila je za „Pink” Goca, pa nastavila: Jer ispade da mi je sestra najveći neprijatelj, odrekli su se majke, nas, ma šta mi nisu radili. Imam dve sestre. Ta iz Slovenije je sve mužu prepisala, on je suvlasnik sa mnom i opsednut je mnome i neće da se otkači od mene. Dovoljno mi je bilo što sam majku deset godina gledala i pelene menjala. Toliko mi je teško da to nije normalno. Porodična tragedija, nerazumevanje, rasulo u porodici.

Iz kuće, inače, preselila se zbog ćerkinih obaveza.

– Svašta smo preživeli u toj kući, preselili smo se zbog Teodorinih obaveza. Preselili smo se u Pančevo, da Teodora ne bi morala da putuje. Svašta su mi radili, pa sam po*izdela. Onda je počela sa pevanjem i preselili smo se u Beograd – objasnila je.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike